MÜSİAD Fethiye'den Avrupa Şampiyonuna Atalirası

Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 67 kiloda Avrupa Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atan Süleyman Atlı'ya hediye takdimi ve destekler sürüyor. MÜSİAD Fethiye Şube yönetimi de şampiyonu tam Atalirası ile ödüllendirdi.

  • 924
MÜSİAD Fethiye'den Avrupa Şampiyonuna Atalirası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Türkiye'yi 67 kiloda temsil eden Fethiyeli güreşçi Süleyman Atlı, final mücadelesinde Rus Muslim Sadulaev ile karşılaşmış ve 8-3 müsabakayı kazanarak altın madalyanın sahibi olmuştu.

Fethiyeli şampiyon güreşçi Süleyman Atlı, MÜSİAD Fethiye Şube Başkanı Kemal Tufan ve yönetimi tarafından ödüllendirildi. MÜSİAD Fethiye Şube Başkanı Kemal Tufan şampiyon güreşçiye tam Atalirası hediye etti. Başarılarından dolayı Süleyman Atlı’yı kutlayan MÜSİAD Fethiye Şube yönetimi,  başarılarının devamını dileyerek, dünya ve olimpiyatlarda da altın madalya beklentilerini iletti. Fethiye’nin ve ata sporumuz güreşin tanıtımına büyük katkı sağlayan Süleyman Atlı’yı tebrik eden MÜSİAD Fethiye Şube Başkanı Kemal Tufan, genç güreşçinin Fethiyemizi ve ülkemizi başarı ile temsil etmeye devam edeceğine inançlarının tam olduğunu söyledi.

Bakmadan Geçme