Muğlaspor'un Yeni Teknik Direktörü Tayfun Hut Oldu

1988-1990 sezonlarında Muğlaspor'da top koşturan Tayfun Hut, takımın teknik direktörlüğüne getirildi. Hut 'Muğlaspor'un benim için ayrı bir yeri var' derken, alınan bilgiye göre Muğlaspor'un toplam borcunun 4 milyon 300 bin lira olduğu öğrenildi.

  • 1892
Muğlaspor'un Yeni Teknik Direktörü Tayfun Hut Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz sezon 3'üncü Ligi sonuncu sırada tamamlayarak Bölgesel Amatör Lige (BAL) düşen Muğlaspor'da 28 Temmuz tarihinde yapılan kongre ile yeni başkan Abdurrahman Uçar seçildi. Yeşil-beyazlı kulübün tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan başkan Abdurrahman Uçar, “88-90 sezonlarında Muğlaspor'umuzda iki sezon futbol oynadıktan sonra Galatasaray'a transfer oldu ve dönem içinde A Mili Takım'a yükseldi.  Futbolu bıraktıktan sonra uzun yıllar Galatasaray altyapısında görev aldı. Biz yönetim olarak hep beraber, 'bu zor koşullarda bizle olur musun' diye kendisine teklifte bulunduk. Başkanım emrindeyim, ben Muğlaspor formasını giydim. Benim Muğlaspor'a hizmet borcum var şeklinde cevapladı. hiçbir pazarlık yapmaksızın bütün yönetim kurulu olarak karar aldık. Huzurlarınızda hocamızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Allah utandırmasın'' ifadelerini kullandı.
HUT “MUĞLASPOR'UN BENİM İÇİN AYRI BİR YERİ VAR”
Törende açıklama yapan teknik direktörümüz Tayfun Hut ise; ''Sayın başkanım ve sayın yönetim kuruluna bu görevi bana layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Muğlaspor'un benim için ayrı bir yeri var. Benim hayatıma çok şey katan bir kulüp, iki sene futbol hayatımı burada geçirdim. Çok şeyler kazandım, çok şeyler öğrendim. Görüştüğüm dostlarım var. İnşallah Muğlaspor'u layık olduğu yerlere hizmet ederek getireceğiz. Kazasız belasız bir sezon diliyorum'' dedi. Teknik direktör Tayfun Hut'un yardımcılığını Salih Şener, kaleci antrenörlüğünü ise Bekir Sartan yapacak.
MUĞLASPOR’UN 4 MİLYON 300 BİN BORCU VAR
Öte yandan Muğlaspor'un toplam borcunun 4 milyon 300 bin lira olduğu öğrenilirken,  Başkan Uçar özellikle halkla kulübün arasında güçlü bir bağ oluşturacaklarını, öncelikle borçlarını ödeyeceklerini dile getirdi.
 

Bakmadan Geçme