Muğlaspor'da işler karıştı!

Muğlasporun kötü gidişatının faturası teknik direktör Egemen Urhan'a kesildi. TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Muğlaspor'da işler karıştı. Geçen hafta Özgür Deniz Ateş genel kaptanlık görevinden, Özcan Öz'de yardımcı antrenörlükten istifa etmişti. Kulüp son olarak teknik direktör Egemen Urhan ile yollarını ayırdı. Muğlaspor'un bu durumuna, spor kamuoyu büyük tepki gösteriyor.

  • 570
Muğlaspor'da işler karıştı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Üst üste aldığı başarısız sonuçlarla düşme hattında bulunan Muğlaspor’da geçtiğimiz hafta Özgür Deniz Ateş, genel kaptanlık görevinden, Özcan Öz’de yardımcı antrenörlükten istifa etmişti. Dün ise bir ayrılık daha yaşandı. Başarılı teknik adam Egemen Urhan ile yeşil-beyazlı kulübün yolları ayrıldı. Urhan ile yollarını ayıran Muğlaspor yönetimine, Muğla spor kamuoyunda büyük tepki oldu. 
TARAFTARLARDAN TEPKİ GELDİ!
Muğlaspor 48 Gençlik Taraftarlar Derneği, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak Egemen Urhan’a destek oldular. Açıklamada ise şu ifadelere yer verildi;
“Muğlaspor'umuzda kötü gidişatın faturası teknik direktör Egemen Urhan ve ekibine kesildi. Bunca yanlışın içerisinde konuşulacak pek bir şey yok. Her zaman olduğu gibi bu zor süreçte ateşten gömleği giyen memleketinin takımı için elinden geleni fazlasıyla yapan Egemen Urhan hocamıza teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.”
 

Bakmadan Geçme