Muğlaspor'da hedef ligde kalmak

Misli.Com. 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Muğlaspor, deplasmanda Kırıkkale Büyük Anadoluspor'u 3-2 yenerek ligde kalma umudunu sürdürdü. 15 puanla 17'inci sırada yer alan yeşil-beyazlı kulübün Teknik Direktörü Mehmet Akbulut, 'Muğlaspor mutlaka bu ligde kalacaktır' dedi.

  • 567
Muğlaspor'da hedef ligde kalmak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Misli.Com. 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor, ligin başından bu yana çektiği galibiyet hasretine nihayet son verdi. Aradığı galibiyeti deplasmanda bulan Muğlaspor, Kırıkkale Büyük Anadoluspor’u 3-2 mağlup etti.
“BİZİM İÇİN LİG YENİ BAŞLADI”
Kırıkkale maçını değerlendiren Teknik Direktör Mehmet Akbulut, “Her yeni maçı varoluş mücadelesi olarak gördüğümüz ligde deplasmanda karşılaştığımız Kırıkkale maçında ligde bizde varız oyununu oynayarak galip gelen bütün oyuncularımı kutluyorum. Bu maçı, bizlere son dakikaya kadar inancını yitirmeyen sonsuz destek veren taraftarlarımıza, başkanımız Hüseyin Nizamoğlu ve yönetim kurulumuza armağan ediyoruz, Bizler galibiyet sevinci yaşatmanın onurunu yaşıyoruz. Asla pes etmedik, vazgeçmedik. Bizim için lig yeni başladı. Muğlaspor mutlaka bu ligde kalacaktır” dedi. 
“BU LİGİ SONUNA KADAR KOVALAYACAĞIZ”
Takım kaptanı Emre Okur ise, “Çok güzel bir galibiyet oldu. Emeğimizin karşılığını hakemlere rağmen aldık. Tam bir hakem rezaleti vardı. Onlara rağmen maçı kazanmayı bildik. Ama kazanamadığımız maçlara yanıyoruz. Bu ligi sonuna kadar kovalayacağız. Bundan sonraki maçlarda şans bizim yanımızda olur ve istediğimiz yerde bu ligi tamamlarız. Bütün arkadaşlarımın ayağına yüreğine sağlık” diye konuştu. 
“BİZİM TEK İSTEĞİMİZ ADİL BİR YÖNETİM”
Kulüp Başkanı Hüseyin Nizamoğlu, hakemlere seslenerek, “Bizim tek isteğimiz adil bir yönetim” dedi. Başkan Nizamoğlu, hakem hataları yüzünden ligde 15 puan kaybettiklerini belirterek, “Asla bunun arkasına sığınmıyoruz. Ancak görünen köy kılavuz istemez. Bizim tek isteğimiz adil yönetim. Kırıkkale mücadelesinde verilen 2 penaltı için hakemleri Allah’a havale ediyorum. Herkesin elini vicdanına koymasını istiyorum. Sahada aslanlar gibi mücadele eden oyuncularımızı yürekten kutluyorum. İşimiz zor ama imkânsız değil. Başaracağımıza inancım var” diye konuştu. 
Öte yandan haftayı bay geçirecek olan Muğlaspor, 21 Mart’ta sahasında Kozan’ı ağırlayacak.
 

Bakmadan Geçme