Muğla Ülkü Ocakları Çocukları Sevindirdi

Covid – 19 salgınından dolayı evlerinden çıkamayan çocuklara Muğla Ülkü Ocaklarının ziyareti sevinç dolu anlar yaşattı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının yaklaşmasıyla birlikte Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, çocuklara hazırlanan hediye paketlerini ve Türk bayraklarını hediye etti.

  • 1069

Covid – 19 salgını sebebiyle 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından çocuklarımız evlerde vakit geçiriyordu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının yaklaşmasıyla birlikte Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel yönetimi ile birlikte Muğla genelinde mahalleleri karış karış ziyaret ederek, çocuklara hazırlanan hediye paketlerini ve Türk bayraklarını hediye etti. Uzun zamandır evlerinde vakit geçiren çocuklar bu ziyaret ve hediye karşısında oldukça keyif aldı. Çocuklarla oyunlar oynayarak bir nebze onlara moral veren Demirel ve yönetiminin gerçekleştirdiği ziyarette çocuklar arasındaki kurulan bu bağdan dolayı Aileler tarafından takdirle karşılandı. Ailelerin ve çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.
Ziyaretlerin ardından bir açıklamada bulunan Demirel, 
“Covid – 19 salgınından dolayı kıymetli çocuklarımız  uzun bir zamandır evlerinde vakit geçirmek zorundalar. Durum böyle olunca onlar gibi hissederek onlar gibi düşünerek onları anlamak adına istişarelerde bulunarak bu bayram bize gelemeyen çocuklarımızı biz ziyaret etmek istedik. Hazırladığımız hediye paketleri ile bir yol haritası belirleyerek kıymetli çocuklarımızı ziyaret ederek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladık. Onlarla sohbet ederek, oyunlar oynadık. Bir nebze keyif verebildiysek ne mutlu bizlere. Onlar bizim için çok kıymetli ve değerlidir. Bu vesile ile Geleceğimizin teminatı olan bugünün çocuklarına bu günü armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın önderliğinde Milli Mücadele azim ve kararlılığı ile Türk milletinin kıyamını ve milli iradesini temsil ederek Ankara’da 23 Nisan 1920’de kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. üncü yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun. Bu vesileyle çocuklarımızın kıymetli yetişmesinde emek veren, bütün annelere, babalara, öğretmenlerimize hürmetlerimi sunuyorum. 23 Nisan coşkusu, çocuklarımızın umut saçan göz bebeklerinden bütün kalpleri saracaktır“ diye belirtti.
 

Bakmadan Geçme