Mücevher festivali göz kamaştıracak

Tufanlar Kuyumculuk bölgenin en büyük mücevher ve altın takı festivalini düzenlemeye hazırlanıyor. Koleksiyon parçalar ve özel ürünlerin yer alacağı festivalde fiyatlar oldukça uygun olacak. Diğer yandan festival yangında kaybettiğimiz alanların tekrar yeşillenmesine de katkı sağlayacak.

  • 996
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Mücevher festivali göz kamaştıracak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tufanlar Kuyumculuk hiç görülmemiş takılar ve sıra dışı ürünler ile festival hazırlığına girdi. Bölgenin ilk aynı zamanda da en büyük mücevher ve altın takı festivalini gerçekleştirecek olan Tufanlar Kuyumculuk, çok özel sıra dışı tasarımlar ve altın grubu ile bölgede göz kamaştıracak.  Şu an için tüm hazırlıkların tamamlandığı kaydedilirken, 24-31 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan festival, Koçak, Storks ve Lora firmalarının da destekleriyle gerçekleşecek.  Geleneksel hale getirilmesi planlanan festivalin amacı bölgede farkındalık yaratacak önemli projelere imza atmak olduğu kaydedildi. 
Festival kapsamında  önemli bir sosyal sorumluluk projesine de katkı sağlanacak.  Yangında kaybettiğimiz alanların tekrar yeşillendirilmesi amacıyla fidan bağışında bulunulacak.
BÖLGENİN İLK VE EN BÜYÜK FESTİVALİ
Tufanlar Kuyumculuk  Onur Arıkan, “Çok yakın bir tarihte bölgemizde ilk ve en büyük mücevher ve altın takı festivali planlıyoruz. Şuan tüm hazırlıklarımız bitti.  24-31 Aralık tarihinde Koçak,Storks ve Lora firmalarımızla beraber sizlere güzel bir hizmet vermeye hazırlanıyoruz. Bölgemizde ilk ve en büyük dememizin sebebi şu;  hiç görülmedik takılar, çok sıra dışı ürünler ile sizlerin karşısına çıkacağız. Festivalde koleksiyon parçalar ve özel takılar olacak. Her türlü ulaşılabilecek baget grupları, tek taş grupları, çok özel sıra dışı tasarımlar ve altın grubumuzda her türlü ürünlerimiz bulunacak. Ürün noktasında çok çeşitli bir festival olacak” dedi.
FESTİVALE ÖZEL FİYATLAR
“Bölge de etkin bir işletmeyiz. Etkin olduğumuz için fiyatlarımız uygun. Ama festival için özel fiyatlarımız olacak” diyen Onur Arıkan, “Bu ilk festival. Bunu geleneksel hale getirmek istiyoruz. Seneye de aynı şekilde etkinliği planlamaya çalışacağız. İlkini mağazamızda düşünüp burada yapacağız. Mağazamızın konseptini festivale özel bir ambiyasla oluşturacağız. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. 24 Aralık’ta özel tasarımlarla ayın 31’i ne kadar sizlere hizmet vereceğiz. Tüm bölge halkını burada görmekten memluniyet duyarız. Amacımız bu bölgede farklılık yaratacak bu bölgeye katkı sağlayacak özel projelere imza atmak.” İfadelerini kullandı. 
ORMANLARIMIZ TEKRAR YEŞİLLENECEK
Onur Arıkan, “Bir diğer ana tema ise bölgemizde yangınlarda kaybettiğimiz ormanları tekrar yeşillendirebilmek için bir sosyal sorumluluk projesi edindik. Bu sosyal sorumluluk projemizi İlçe kadın kolları, Fethiye Belediyesi ve Orman Bakanlığı aracılığı ile yapacağız. Festivalimize katılan tüm misafirimizle birlikte ve firmalarımızın katılımıyla bu bölgedeki yangınlarda kaybettiğimiz ormanları yerine getirmeye çalışacağız. Fidan bağışında bulunacağız. Buna da Orman Bakanı aracılık edecek.” diye konuştu. 

Mücevher festivali göz kamaştıracak
Mücevher festivali göz kamaştıracak
Mücevher festivali göz kamaştıracak
Mücevher festivali göz kamaştıracak
Mücevher festivali göz kamaştıracak
Mücevher festivali göz kamaştıracak

Bakmadan Geçme