MUÇEV'den 500 aileye gıda yardımı 

Muğla'ya Hizmet Vakfı ve Türkiye Çevre Koruma Vakfı ortaklığı ile kurulan MUÇEV, elde ettiği gelirler ile ülkemiz ve Muğla'nın çevre koruma faaliyetleri ve sosyal projelerine katkı sağlamaya devam ediyor. 

  • 2123
MUÇEV'den 500 aileye gıda yardımı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’ya Hizmet Vakfı ve Türkiye Çevre Koruma Vakfı ortaklığı ile kurulan MUÇEV, elde ettiği gelirler ile ülkemiz ve Muğla’nın çevre koruma faaliyetleri ve sosyal projelerine katkı sağlamaya devam ediyor. 

Bu anlamda MUÇEV, korona virüsü salgını dolayısıyla 500 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı yaptı. MUÇEV görevlileri, hazırlanan gıda kolilerini belirlenen ailelere ve mahalle muhtarlıklarına teslim etti. Bu zorlu süreçte daha önce temin ettiği 10 bin paket maskeyi il genelinde kamu kurumlarına ulaştırmıştı. Öte yandan geçtiğimiz günlerde MUÇEV yetkilileri Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız ve Gürkan Büyükkaralı’nın duyarlılığıyla sokak hayvanlarına sahip çıkıldı. MUÇEV ilgilileri, Ölüdeniz’den Marmaris’e, Ortaca İztuzu’ndan Göcek – Selimiye – Datça’ya kadar Muğla ilçelerinde sokak hayvanlarına yemek desteği de sağlandı.

  

Bakmadan Geçme