MUAYENEHANE AÇILIŞINA YOĞUN İLGİ OLDU

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Dr. Deniz Çağatay Özyer'in özel muayenehanesinin açılışına ilgi yoğun oldu. Özyer'in muayenehanesinin açılışını 21-22, 25-26. Dönem Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Fethiye Devlet Hastanesi Baş Hekimi Yavuz Okulu ve Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli birlikte yaptılar.

  • 8746
MUAYENEHANE AÇILIŞINA YOĞUN İLGİ OLDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uzun bir süredir Fethiye Devlet Hastanesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman hekimi olarak görev yapan ancak istifa ederek özel poliklinik açmaya karar veren Dr. Deniz Çağatay Özyer'in muayenehane açılışına ilgi yoğun oldu. Fethiye Devlet Hastanesi karşısında yapılan açılış törenine 21-22, 25-26. Dönem Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Fethiye Devlet Hastanesi Baş Hekimi Yavuz Okulu, Baş Hekim Yardımcısı Fatih Özyer ile doktorlar, sağlık görevlileri ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninde konuşan  Dr. Deniz Çağatay Özyer, ''Böyle bir günde yanımda olmanız beni çok mutlu etti. Burayı açarken hem hastalarımı tedavi etmek hem huzurlu bir ortamda çalışabilmek için kendi muayenehanemi açıyorum'' dedi.
Açılış kurdelesi 21-22, 25-26. Dönem Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Fethiye Devlet Hastanesi Baş Hekimi Yavuz Okulu, Baş Hekim Yardımcısı Fatih Özyer, eşi Dr. Deniz Özyer ve Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli tarafından alkışlar arasında kesildi. 21-22, 25-26. Dönem Muğla Milletvekili Hasan Özyer, ''Türkiye sağlık sektöründe gurur duyduğumuz bir noktaya ulaşmıştır. Bunu da doktorlarımıza borçluyuz. Bu anlamda daha önce Fethiye Devlet Hastanesinde verdiği emeklerden dolayı Deniz Hanım'a teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum'' dedi.
Fethiye Devlet Hastanesi Baş Hekimi Yavuz Okulu ise doktor Deniz Hanım'ın çok çalışkan bir hekim olduğunu ifade ederek; ''Hastanemizden ayrıldığımız için mutlu değiliz. Fethiye'mizde göreve devam ettiği için mutluyuz. Bundan sonra yine çocuklarımızın sağlığı için yardımcı olmaya devam edecektir'' dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ise ''Doktor Deniz Hanım'ın hastalarına daha iyi yardımcı ve yararlı olabileceğini düşünüyorum. Böyle bir dönemde özel muayenehane açmak büyük cesaret istiyor. Bu yüzden kendisini kutluyorum'' dedi.

 

Bakmadan Geçme