MİNİK FOTOĞRAFÇILAR ÖDÜLLERİNE KAVUŞTULAR

Uluslararası Fethiye festivali kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında yapılan foto Kandiye fotoğraf yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle sunuldu.

  • 5433
MİNİK FOTOĞRAFÇILAR ÖDÜLLERİNE KAVUŞTULAR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'de 11.'si düzenlenen Uluslararası Fethiye Kültür Sanat Festivali kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında gerçekleştirilen foto Kandiye fotoğraf yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle sunuldu. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi amfi salonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren öğrencilere ödülleri alkışlar arasında sunuldu.

Ortaokullar arasında Göcek Deniz Temiz Ortaokulundan Büşra Sarı 1., Özel Ata Ortaokulundan Karya Sanver 2., Atatürk Ortaokulundan Esmanur Baycan 3., mansiyon ödüllerini ise Yanıklar Ortaokulundan Duhan Köse, Göcek Deniz Temiz Ortaokulundan Mavi Zee Benders, Özel Hatem Ortaokulundan Elif Nurten Duymaz, Ege Vakfı Okulları Ortaokulundan Yaren Deniz Küçükdöğerli, Bilsem Bilim ve Sanat Merkezinden Rengim Gökalp, Çiftlik Ali Rıza Köse Ortaokulundan Mükerrem Bahçeci kazanırken; İlkokullar arasında ise Yunus Nadi İlkokulundan Doğa Doğan 1., Gazi İlkokulundan Ece Çağlar 2., Yunus Nadi İlkokulundan Duru Deniz Keskin 3., mansiyon ödüllerini ise Göcek Deniz Temiz İlkokulundan Atlas Şahin ve Türker Kabak, Yunus Nadi İlkokulundan Güney Saraç, Atatürk İlkokulundan Erva Topaloğlu kazandılar.

Ödülleri Uluslararası Fethiye Kültür ve Sanat Festivali komite Başkanı Mustafa Şıkman, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Şentürk, Fotoğrafçı Şükrü Gürel, okul müdürleri ile öğretmenler sundular. Fethiye'nin ilk fotoğrafçılarından Kandiye Necati Gürel'in ismini yaşatmak için oğlu Foto Kandiye Şükrü Gürel, ''Miniklerde fotoğraf çekmeyi teşvik amacıyla düzenlenen bu etkinlikte birbirinden güzel fotoğraflar arasından en güzellerini seçtik. Aslında yarışmaya katılan tüm fotoğraflar ödüle layıktır. Geleceğin fotoğraf sanatçılarını bu yaşta ödüllendirdiğimiz için kıvançlıyım. Bu etkinliği gelecek yıllarda yine festival kapsamında sürdüreceğim'' dedi.

Bakmadan Geçme