Mert Caymaz oto galerici oldu

Fethiyespor orta sahasında başarılı bir şekilde görev yapan Mert Caymaz'ın ağabeyi Anıl Caymaz, Fethiye'de oto galeri açarken Mert Caymaz da kendisine yardım ediyor.

  • 14341
Mert Caymaz oto galerici oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’a transfer olduktan sonra Fethiye’yi çok beğenen tecrübeli futbolcu, ailesini de Fethiye’ye getirdi. İstanbul’da oto galericilik yapan ağabeyi de Fethiye’ye taşınma kararı alınca Taşyaka Mahallesi Ölüdeniz yolu üzerinde Auto Caymaz isimli işletmeyi kurdular. Mert Caymaz, “Ailece karar alıp, Fethiye’de galeri işi yapmayı planladık” derken, Fethiyespor’u da mutlaka şampiyon yapıp; bir üst lige çıkaracaklarını belirtti. 

AĞABEYİME YARDIMCI OLUYORUM
Fethiyesporlu Mert Caymaz yaptığı açıklamada, “Fethiyespor ile anlaşmadan önce hiç böyle bir düşüncem yoktu. Ağabeyim Anıl Caymaz, İstanbul’da oto galeri işi yapıyordu. Fethiyespor’a transferimin ardından 5 ay sonra ailemle buraya yerleştik. Ağabeyimle bu işi burada yapmayı düşündük. Ailecek bir karar aldık ve dükkanımızı tuttuk. 4 aydır buradayız. Korona virüsü salgını sürecinde 2 ay kapalı kaldık. Fethiye’de yavaş yavaş tanınmaya da başladık. Çevremiz de oluştu. Hoş geldin ziyaretlerine gelenler oluyor. Genelde burayla ağabeyim ilgileniyor. Ben futboldan arda kalan zamanlarımda buraya geliyorum ve ona yardım ediyorum” dedi. 

KREDİ DESTEĞİ SATIŞLARI ARTTIRDI 
Araç satışlarında düşük faizli kredi desteğinin piyasayı hareketlendirdiğini kaydeden Mert Caymaz, “Korona sürecinde tüm işletmeler etkilendi. Şehirler arası geçişlerin yasak olması en çok galericileri etkiledi. 2 ay boyunca herhangi bir satış olmadı. Yasaklar kalkınca piyasa düzelmeye başladı. Devletin kredi desteği de esnaflar için çok iyi oldu. Satışlar bir anda patladı şu anda araç bulamıyoruz. Elimizde fazla araba kalmadı. Kredi desteği sürdüğü sürece bu hareketliliğin devam edeceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 

İKİNCİ YARI ŞANSSIZLIKLAR YAŞADIK
Fethiyespor’a şampiyonluk yaşamak için geldiğini dile getiren Mert Caymaz, “2. Lig’den şampiyon olmak için geldim. İlk yarı ufak tefek aksilikler hariç işler iyi gitti. Hedefimize emin adımlarla ilerlerken, ikinci yarıda takım olarak büyük şanssızlıklar yaşandı. Ben yine şansımızın sürdüğünü düşünüyorum. Bir şekilde kendimizi play offun içerisine atarsak, kalan maçlarda veya Türkiye Futbol Federasyonu’nun vereceği karara göre elimizden geleni yapacağız. Fethiyespor’un 3. Lig’de yeri yok. Yıllarca Fethiyespor’a karşı rakip olarak oynadım. Biz oluruz veya olmayız inşallah Fethiyespor layık olduğu yerlere gelir” şeklinde konuştu. 

YÖNETİM VERİLEN SÖZLERİ YERİNE GETİRİYOR  
Fethiyespor yönetiminin kendilerine verdiği sözleri yerine getirdiğini ifade eden Mert Caymaz, “Son 6 sezon Zonguldak Kömürspor’daydım. Orada takım kaptanlığı yaptım. Buradaki yönetim bize verilen sözlerin yüzde 90’ını yerine getirdiler. Sonra araya korona süreci girdi. Ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. O yönden bir sıkıntımız yok. Her anlamda play offun içinde olacağımızı düşünüyorduk ama şanssızlıklar ve hatalarımızdan bu durumdayız. Bu düzen devam ettiği takdirde bu yıl olmasa bile seneye 2. Lig’e çıkacağımıza inanıyorum. Fethiyespor’a rakip olarak oynadığım dönemlerde daha iyi bir taraftar vardı. Bu sene hedefe oynamamıza rağmen yanımızda olamadılar. Her zaman yanımızda olanlar da var. Onlara da teşekkür ediyoruz. Başka Fethiyespor yok. Birinci Lig’de oynamış bir takım. Daha iyi yerlerde olması lazım. Bunun için biraz daha taraftarların desteğine ihtiyaç var” açıklamalarında bulundu. 
 

Mert Caymaz oto galerici oldu
Mert Caymaz oto galerici oldu
Mert Caymaz oto galerici oldu
Mert Caymaz oto galerici oldu

Bakmadan Geçme