Menteşe'de Yaşlıların Market Alışverişini CHP'li Gençler Üstlendi

Koronavirüsten daha çok etkilenen yaşlıların evlerinden çıkmamaları için CHP Menteşe İlçe Başkanlığı Gençlik Örgütü kolları sıvadı.

  • 775
Menteşe'de Yaşlıların Market Alışverişini CHP'li Gençler Üstlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koronavirüsten daha çok etkilenen yaşlıların evlerinden çıkmamaları için CHP Menteşe İlçe Başkanlığı Gençlik Örgütü kolları sıvadı. Mustafa Aytaç Kavak tarafından yapılan açıklamada, "65 yaş üstü vatandaşlarımzın market alışverişi, banka vb. kurumlardaki iş ve işlemler ile bunun dışındaki herhangi bir gereklilik Gençlik Örgütü üyelerimiz tarafından üstlenildi" dedi.
Uygulamaya yönelik açıklamalarda bulunan CHP Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak, "Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını maalesef ülkemizde de devam etmektedir. Özellikle 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız adına çok daha büyük bir risk taşıyan salgının etkilerini en aza indirebilmek için bireysel ve kitlesel çalışmalar da sürdürülüyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partimiz Menteşe İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları Örgütü de virüsle mücadele çalışmalarını başlattı. 65 yaş ve üstü vatandaşların, kendilerini sosyal hayattan izole ederek sağlıklı kalabilmelerine katkı sunmak için ilgili yaş grubundakilerin ev dışına çıkmak zorunda kaldıkları market alışverişi, banka vb. kurumlardaki iş ve işlemler ile bunun dışındaki herhangi bir gereklilik Gençlik Örgütü üyelerimiz tarafından üstlenildi. Gençlik Örgütümüzün üstlendiği bu görev bizlere hem gurur veriyor hem de geleceğimiz için umut kaynağı oluyor. Atamızın "Bütün ümidim gençliktedir." Sözünün sonuna kadar hakkını veren gençlerimize teşekkür ediyoruz ve tüm gençlerimizi bu dayanışmayı büyütmeye davet ediyoruz. Bizler, bir asra yaklaşan geçmişimizde olduğu gibi, bugün de kuruluş irademiz olan halkımızın yanındayız. Zor bir dönemden geçiyoruz. Bu zor dönemi de bilimin, aklın, sağduyunun ve dayanışmanın ışığında atlatacağımızdan şüphemiz yok. Lütfen uzman önerilerini dikkate alalım ve lütfen evde kalalım. Sağlıklı günlerde hep birlikte türküler söylemeye devam edelim" diye ifade etti.
 

Menteşe'de Yaşlıların Market Alışverişini CHP'li Gençler Üstlendi
Menteşe'de Yaşlıların Market Alışverişini CHP'li Gençler Üstlendi

Bakmadan Geçme