MEGA YAT 'CLOUDBREAK' 100 BİN LİTRE YAKIT ALDI

Dünya yıldızlarının göz bebeği olan 'Cloudbreak' isimli helikopterli mega yat Fethiye'de 500 bin liralık 100 bin litre yakıt aldı. Ayrıca 150-200 bin TL'lik kumanyayı da Fethiye'de temin eden mega yat yetkilileri, Rodos'tan alacakları önemli işadamlarını Akdeniz'de gezdireceği öğrenildi.

  • 6087
MEGA YAT 'CLOUDBREAK' 100 BİN LİTRE YAKIT ALDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Jennifer Lopez, Heidi Klum, Julia Roberts gibi birçok dünyaca ünlü ismin gözdesi olan mega yat "Cloudbreak" bugün Fethiye iskelesine demir attı. Sık sık havalanan yatın üstündeki helikopterin tur atması dikkatlerden kaçmazken, 1 haftalık kira ücretinin 1 milyon 500 bin dolar olduğu öğrenilen yatın bugün gemi yanaşma iskelesine demir atarak 500 bin liralık, 100 bin litre yakıt aldığı öğrenildi.

Cayman adaları bayraklı 72 metre uzunluğundaki megayatın üzerinde bulunan helikopter dikkatlerden kaçmazken, dünyanın en pahalı 10 yatı arasında yer alan "Cloudbreak" içerisinde bir havuz, sauna, masaj odası, sinema salonu ve spor salonu da barındırıyor. Aynı anda 40 kişinin konaklayabileceği yatın değerinin yaklaşık 250 milyon dolar olduğu kaydedildi. Fethiye iskelesine yanaşması sırasında vatandaşların ve yöredeki turistlerin dikkatle izlediği ve bol bol fotoğraf çekip öz çekim yaptıkları "Cloudbreak"ın 2293 gros ton olup, CounterplanChartering Limitet şirketine ait olduğu belirtildi. 20 personelinin bulunduğu öğrenilen helikopterli mega yata, İzmir Aliağa limanından gelen tankerlerle yaklaşık 100 bin litre yakıt ikmali yapıldığı ve Fethiye'den Rodos'a geçip ismi açıklanmayan iş adamlarını alıp Akdeniz'de gezdireceği öğrenildi. Mega yatı ilgi ile izleyen vatandaşlar, ''Harika bir yat. Gerçekten kime ait merak ettik'' ifadelerini kullandılar.
 

 

Bakmadan Geçme