Mahalleler nefes alıyor

Seydikemer Belediyesi, mahallelerdeki yol çalışmalarına hız verdi. 7 ayrı koldan çalışmalarını sürdüren Seydikemer Belediyesi Fen İşleri'ne bağlı ekipler, Arsa Bağlıağaç arasındaki kestirme yolları da göz ardı etmiyor.

  • 550
Mahalleler nefes alıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Yol medeniyettir” sözüyle yola çıkan Seydikemer Belediyesi, kış gelmeden mahallelerinin ara yollarını dahil düzelterek kullanılacak hale getiriyor. Arsa Mahallesi ve Bağlıağaç Mahallesi arasındaki Kavacık Sokağın 4 km.lik kısmı da bu çalışmaların içinde yer aldı. Mahalle sakinlerinden Selahattin Ceylan, daha önceleri bozuk olan yoldan dolayı çok mağdur olduklarını, kış aylarında çamurdan geçiş sağlayamadıklarını ve bu yüzden yolu yıllardan beri kullanamadıklarını belirterek “ önceden bu yol için orman yolu diyorlardı, hizmet getirmiyorlardı. Bu yol bizim için kolaylık çünkü kestirme. Bize bu hizmeti getiren belediye başkanımız Yakup Otgöz’e ve çalışanlarına çok teşekkür ederiz” diye konuştu.
Seydikemer Belediyesi’nin Bağlıağaç ve Arsa arasındaki Kavacık Sokak’ta yapılan bu çalışmayla böylece, iki mahalleyi birbirine bağlayan 4 yol da vatandaşın hizmetine girmiş oldu. 


 

Bakmadan Geçme