Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Yönetiminden İlçe Jandarma Komutanına Ziyaret

Türkiye Basketbol Ligi'nin ilk 20 haftasında aldığı 16 galibiyetle zirveye ortak olan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübü yöneticileri Fethiye'deki resmi kurum amirlerine nezaket ziyaretlerine devam ediyor.

  • 3249

Kulüp Başkanı Selamettin Yılmaz, 2. Başkan İzzet Durak, Genel Sekreter Yavuz Topateş ve Sayman Gülsemin Ceylan bu çerçevede İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Şen’i makamında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Şen, “İş durumu müsaade ettiği takdirde, haftasonları Beşkaza salonundaki basketbol maçlarını kaçırmadığını, futbolu ve Fethiyespor’u da yakından takip ettiğini, fakat basketbolun futboldan daha hızlı bir spor olduğunu, salondaki seyircilerin tam bir aile yapısıyla salona gelmelerinden çok mutlu olduğunu, ayrıca salonda her kesimden ve her yaştan basketbol seyircisi görmekten dolayı hem şaşırdığını, hem de gururlandığını” ifade etti.

Binbaşı Rüştü Şen ayrıca, “Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un gösterdiği başarılı performansla Basketbol Süper Ligi’ni hak ettiğini, Fethiye gibi büyük bir ilçenin, tarım ve turizmin yanında, sporda göstereceği başarılarla Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Anadolu Efes gibi büyük camiaları ilçede misafir etmesinin şehrin daha fazla tanınmasını sağlayacağını” sözlerine ekledi.

Kulüp Başkanı Selamettin Yılmaz da sayıları az olsa da bazı çevrelerin Fethiye’de sporun çok üst düzeyde temsil edilmesine gerek olmadığı, turizmin yeterli olduğu gibi son derece dar ve yanlış bir fikre sahip olduklarını, bu mantıkla Barcelona, Londra, Roma, Milano, Paris ya da İstanbul gibi dünyanın bellibaşlı metropollerinde de sporun geri planda kalması gerekeceğini, oysaki ismi geçen şehirlerde ya da daha pekçok büyük şehirde durumun tam aksi olduğunu, bu şehirlerin hepsinde diğer sektörlerin yanında sporun da çok ön planda bulunduğunu belirtti. Yılmaz, 21. yüzyılda sporun artık sanayi gibi, tarım gibi, turizm gibi apayrı ve gelir getiren bir sektör haline dönüştüğünü, fakat her sektörde olduğu gibi getiri elde edebilmek için önce yatırım yapmak gerektiğini, ülkemizde Alanya, Akhisar gibi örneklere bakıldığında, Fethiye’nin de gerek futbolda, gerekse basketbol ve voleybol gibi branşlarda alacağı başarılı sonuçlara bağlı olarak ilçeye her hafta büyük camiaların gelmesinin şehrin ekonomik, sosyal, kültürel hayatını zenginleştireceğini, hedeflerinin 10 maç sonra, play offlara kalmadan doğrudan Türkiye Basketbol Süper Ligine çıkmak olduğunu vurguladı.

Kulüp yöneticileri İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Şen'e isminin yazılı olduğu bir forma hediye ederken, Şen de özel tasarımlı takım atkısından alarak “Süper Lig Yolunda Hedef 5000 Atkı” kampanyasına destek verdi.

Bakmadan Geçme