Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Yönetiminden Başkan Gürün'e Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Belediyespor Kulübü Başkanı Selamettin Yılmaz, Asbaşkan Miraç Efe Doğan ve Genel Sekreter Yavuz Topateş Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün'ü makamında ziyaret etti.

  • 1192
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Yönetiminden Başkan Gürün'e Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyarette, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e; 6 numaralı, GÜRÜN yazılı forma ile oyuncuların imzaladığı, takımın geçen yıl oynadığı şampiyonluk maçının topu hediye edildi.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün'ü, halen Türkiye Basketbol Ligi'nde lider olan L.H. Fethiye Belediyespor'un önümüzdeki Cumartesi günü Beşkaza Spor Salonunda oynayacağı Bandırma Kırmızı maçına davet etti.
Dr. Osman Gürün, "Fethiye Belediyespor'un başarılı gidişatını yakından takip ettiğini" belirterek, "liderin maçına büyük bir heyecanla geleceğini" söyledi. 
Alim Karaca’dan Kulüp Hakkında Açıklamalar 
Ziyaret esnasında Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e Kulübün durumu hakkında bilgi veren Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca “Fethiye Belediyespor’un sadece bir basketbol kulübü olmadığını, başta yelken, kürek gibi su sporları olmak üzere çeşitli amatör branşlarda faaliyet gösterdiklerini, ancak tüm ülke genelinde yaşanan ekonomik sıkıntıların Kulüp bünyesinde de hissedildiğini, o nedenle Kulübü mutlaka kalıcı ve devamlı gelir kaynaklarına kavuşturmak için çalıştıklarını” vurguladı.
Alim Karaca “Lokman Hekim Fethiye Belediyespor basketbol takımının şu anda lig lideri olmasının kendilerini gururlandırdığını, ancak Belediye olarak öncelikle Fethiye'yi bir spor şehri yapmak istediklerini, Fethiye'deki gençleri kahve köşelerinden, zararlı alışkanlıklardan korumak için sporun önemli bir araç olduğunu, şehir genelindeki spor tesislerini artırmak için çalışmalarının sürdüğünü" ifade etti.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca “Fethiye Belediyespor basketbol takımının Türkiye Basketbol Ligi’nde çok güçlü takımlarla mücadele ettiğini, takımımızın Türkiye Basketbol Süper Ligine yükselmesi halinde, bunun sadece Fethiye’ye değil, tüm Muğla iline önemli katkılar sağlayacağını, Galatasaray, Fenerbahçe, Anadolu Efes, Beşiktaş gibi önemli camiaların yöneticilerinin, taraftarlarının, bunları takip eden medyanın bölgemize gelmesinin çok önemli katkılar sağlayacağını” söyledi.
Alim Karaca, ayrıca “Fethiye Belediyespor basketbol takımın başarısının diğer Belediye başkanlarının da ilgisini çektiğini, bu Cumartesi günü oynanacak Bandırma Kırmızı maçını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün yanısıra, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Datça Belediye Başkanı A. Gürsel UÇAR ve Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın da izleyeceklerini” belirtti.
Bu Hafta Rakip Bandırma Kırmızı 
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor liderliğini sürdürmek için bu Cumartesi günü, saat: 17.00'de, Beşkaza Spor Salonu'nda, Bandırma Kırmızı'yı konuk edecek.Ligin 12'nci haftasında oynanacak Bandırma Kırmızı maçının bilet fiyatı 5 (beş) lira olarak belirlenirken, öğrenciler okul kimliklerini göstermek suretiyle maçı ücretsiz izleyebilecekler. Maç saatinde salonun tamamen dolması bekleniyor.
 

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Yönetiminden Başkan Gürün'e Ziyaret
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Yönetiminden Başkan Gürün'e Ziyaret
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Yönetiminden Başkan Gürün'e Ziyaret
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Yönetiminden Başkan Gürün'e Ziyaret

Bakmadan Geçme