Lise öğrencileri yarıştı

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler Arası İstiklal Marşı'mızı Güzel Okuma Yarışma İlçe Finalleri, Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Salonu'nda yapıldı. Yarışmaya katılan 20 liseden 20 öğrenci İstiklal Marşı'mızı ezbere en iyi şekilde okumak için kıyasıya yarıştı.

  • 2502
Lise öğrencileri yarıştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Lise öğrencilerinin yarıştığı İstiklal Marşı’mızı Güzel Okuma Yarışma İlçe Finallerine 20 öğrencinin katıldığı belirtildi. Düzenlenen programa Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Yarışma öncesinde program hakkında bilgiler aktarılırken, organizasyonun amacının gençlere İstiklal Marşı’mızı sevdirmek, benimsetmek, milli ve manevi değerlerimizi zinde tutmak olduğu ifade edildi. 

Daha sonra Lise öğrencileri İstiklal Marşı’mızı Güzel Okuma Yarışma İlçe Finallerine geçildi. Öğrenciler sırasıyla çıkıp, İstiklal Marşı’mızın 10 kıtasını ezbere okudular. Yürütme kurulu Jüri üyelerinin değerlendirmeyaptığı yarışmada büyük heyecan yaşandı. Öğrenciler yarışmada dereceye girebilmek için tüm hünerlerini ortaya koyarken zaman zaman kendilerinden geçtiler. Yarışma sonunda1.’liği Fethiye Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Necip Fazıl Karabulut, 2.’liği Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Liseli öğrencisi Efsun Uysal, 3.’lüğü de Melsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Durmuş Can Durman kazandı. Yarışma sonunda yürütme kurulu üyeleri dereceye giren öğrencileri tebrik ederken ödüllerin ileri tarihte verileceği öğrenildi. 

Lise öğrencileri yarıştı
Lise öğrencileri yarıştı

Bakmadan Geçme