Lider, Zorlu Petkim Deplasmanına Gidiyor 

Türkiye Basketbol Ligi'nde lider durumda olan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, hafta sonunda ikinci sıradaki Petkimspor'a konuk olacak. Temsilcimiz bu maçın hazırlıklarına Başantrenör Alkım Ay yönetiminde başladı. Zirveyi etkileyecek bu önemli karşılaşmada Fethiye'den birçok taraftarın, LH Fethiye Belediyespor'u desteklemek için İzmir'de bulunan Enka Spor Salonu'nda yerini alacağı bildirildi. 

  • 1066
Lider, Zorlu Petkim Deplasmanına Gidiyor 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şampiyonluk yolunda en önemli sınavlarından birisine çıkacak olan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, İzmir deplasmanındaPetkimspor ile oynayacak. Galibiyet parolası ile bu maça hazırlanan takımımız, bu engeli de aşıp üst sıralardaki yerini korumayı amaçlıyor. İkinci yarıya kendi evinde oynadığı Anadolu Basket maçı ile başlayan LH Fethiye Belediyespor, salondan 99-91 üstün ayrılmıştı. 

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un, 2 Şubat Pazar günü saat 14.00’te Enka Spor Salonu’nda oynanacağı karşılaşma için Fethiye’den çok sayıda taraftarların salondaki yerini alması bekleniyor. Bu kritik sınavda LH Fethiye Belediyespor’a destek olmak adına “İzmir Yolcusu Kalmasın-Takımımızı Deplasmanda da Yalnız Bırakmıyoruz” isimli bir kampanya başlatıldı. Fethiye’den gelecek olan taraftarların bu maçta takıma ekstra bir motivasyon oluşturacağı kaydedildi. 


 

Bakmadan Geçme