Lider, Yalova'yı eli boş gönderecek 

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ilk yarının son maçında Semt 77 Yalova Basketbol takımını konuk edecek. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz, ilk yarının son maçını da taraf desteği ile kazanarak 2. yarıya avantajlı başlamak istiyor. 

  • 1145
Lider, Yalova'yı eli boş gönderecek 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Beşkaza Spor Salonu’nda, Başantrenör Alkım Ay yönetiminde hazırlıklarını sürdüren LH Fethiye Belediyespor; bu hafta 6 galibiyet ve 8 mağlubiyet 12. sırada yer alan Semt 77 Yalova Basketbol ile karşılaşacak. Bu maç öncesi Sezgin Eriş, Mert Gizir ve Canberk Cevit’in hafif sakatlıkları bulunurken; Cumartesi gününe kadar bu oyuncuların tedavisinin bitmesi ve sahadaki yerlerini alması bekleniyor. 

HAZIRLIKLARIMIZ KAZANMA YÖNÜNDE 
Lokman Hekim Fethiye BelediyesporBaşantrenörü Alkım Ay yaptığı açıklamada, “İlk yarının son maçını oynayacağız. Biz bu sene bir hedef belirledik ve ondan şaşmış değiliz. Bu yönde hazırlıklarımızı kazanma yönünde yapıyoruz. Oyuncularımız inanılmaz bir özveri gösteriyor. Bu ilk yarıyı iyi geçirmemizde önemli bir etken. Sonuç odaklı çalışıyoruz. Oyuncular ve teknik heyetin yanında yönetimin de bunda büyük payı var. Belediye Başkanımız Sayın Alim Karaca en başından beri bize büyük destek veriyor. Ana sponsorumuz ve diğer sponsorlarımız takımımızı sahipleniyor” dedi. 

EN İYİ TARAFTAR BİZDE 
Açıklamasını sürdüren Ay, “Ligin en iyi taraftarına sahibiz. Onların sayesinde inanılmaz bir güç ve motivasyon kazanıyoruz.Birçok maçı onların sayesinde kazandık ve kazanmaya da devam edeceğiz. Takımımız ilk defa bu ligde oynuyor. Daha emekleme sürecindeyiz. Amacımız ilk senesinde takımımızı saygı duyulan bir ekip haline getirmekti. Bunu da başardığımızı düşünüyorum. İkinci yarı daha da zorlu geçecek. Mutlak şampiyonluk hedefi ile yola çıkanlar ve lige istediği gibi başlayamayanlar var. Çizgimizi bozmadan devam edeceğiz. Hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Sezgin, Canberk ve Mert’in hafif sakatlıkları var. Cumartesi gününe kadar arkadaşlarımızı iyileştirip, sahaya çıkaracağız” şeklinde ifadeler kullandı. 

ÖRNEK BİR TARAFTARIMIZ VAR
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kaptanı Sercan Ergin, “Her hafta olduğu gibi aynı ritimde bu maça hazırlanıyoruz. Ufak tefek sakatlığı olan arkadaşlarımız var fakat bu problem değil. Yalova maçını da kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımızın inanılmaz bir desteği var. 2 binin üzerinde bir taraftarımız var. Birçok camiaya örnek olabilecek bir taraftar topluluğumuz var. Aileler çocukları ile maça gelip bizi destekliyorlar. Biz büyük bir aileyiz. Taraftarımız sayesinde motivasyonumuz ve maç içindeki performansımız artıyor. Her maça bekliyoruz ve teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 
 

Lider, Yalova'yı eli boş gönderecek 
Lider, Yalova'yı eli boş gönderecek 
Lider, Yalova'yı eli boş gönderecek 

Bakmadan Geçme