LH Fethiye Belediyespor'un umutları yeşerdi

ING Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Lokman Hekim Fethiye Belediyespor İzmir'de Aliağa Petkim'i 69-79 mağlup etti. LH Fethiye Belediyespor böylece ligdeki 6. galibiyetini alarak önümüzdeki maçlar için umutlarını sürdürdü.

  • 682
LH Fethiye Belediyespor'un umutları yeşerdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

LH Fethiye Belediyespor bu sezon deplasmanda ilk defa kazanırken, kendisi gibi düşme endişesi yaşayan Galatasaray, Bahçeşehir, Büyükçekmece ve Ormanspor'un mağlup olmaları ligde alt sıralardaki mücadelenin son haftaya kadar süreceğini gösterdi.

KULÜPTEN YAZILI AÇIKLAMA
Bu arada, Pazartesi akşam saatlerinde Kulübün sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Bilindiği gibi, Fethiye olarak ilk defa çıktığımız ING Basketbol Süper Ligi’nde bu hafta sonu deplasmanda ligde kalabilmek adına çok kritik bir galibiyet almış bulunmaktayız. Ligde kalma mücadelesindeki rakiplerimizin bu hafta aldıkları sonuçları da göz önünde bulundurduğumuzda, galibiyetimizin önemi  bir kat daha artıyor ve ligde kalma yönündeki inancımız biraz daha pekişiyor.

Sezonun bitimine sadece 6 hafta kala alacağımız 2 ya da 3 galibiyetle ligde tutunacağımıza ve gelecek sezon yine Süper Lig’de, bu defa tıklım tıklım dolu tribünler önünde, vefakar seyircimizle birlikte daha büyük başarılar elde edeceğimize inanıyoruz. Bu vesileyle; tüm Fethiye tek yürek olarak zorlu basketbol serüvenine başladığımız ilk zamanlardan beri Kulübümüze en büyük desteği veren ana sponsorumuz Lokman Hekim Esnaf Hastanesinin değerli yönetimine içinde bulunduğumuz günlerde de sağladıkları maddi manevi her türlü destek için tekrar teşekkürü bir borç biliriz. Fethiye’de basketbol önümüzdeki yıllarda da yaşayacak ve yükselen değer olacaksa, bunda dün olduğu gibi, bundan sonra da Lokman Hekim Esnaf Hastanesinin çok büyük rolü olacaktır. Ancak bunun yanında, Fethiye kamuoyundan da takımımıza daha fazla destek olunmasını bekliyoruz. Son sözümüz ise, cefakar, vefakar Fethiye taraftarına! Unutma; sen yoksan bir eksiğiz!” (FATİH DERELİ) 


 

Bakmadan Geçme