LH Fethiye Belediyespor Büyükçekmece deplasmanında

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ING Basketbol Süper Ligi'nin 14. hafta mücadelesinde İstanbul'da Büyükçekmece ile karşılaşacak.

  • 1145
LH Fethiye Belediyespor Büyükçekmece deplasmanında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tarifeli uçakla Dalaman'dan İstanbul'a giden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ile Büyükçekmece arasındaki maç Cumartesi günü saat: 17.30'da Gazanfer Bilge spor salonunda oynanacak.
SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR
LH Fethiye Belediyespor'un bu kritik mücadelesi öncesinde Erick Neal ile Polat Kaya'nın sakatlıkları can sıkıyor. Her iki oyuncu da sakatlıkları nedeniyle İstanbul'a götürülmedi. Erick Neal'in salonlara ne zaman döneceği belirsizliğini korurken, tecrübeli oyuncu Polat Kaya'nın önümüzdeki hafta Fethiye'de oynanacak olan HDI Sigorta Afyon maçında kadroda olması bekleniyor.
Lâcivert yeşilli LH Fethiye Belediyespor'a bir kötü haber de oyun kurucu Emir Gökalp'ten geldi. Sezon başında Galatasaray'dan transfer edilen ve özellikle Erick Neal'ın yokluğunda kendisinden çok şey beklenen Emir Gökalp, Perşembe akşamı yapılan antrenmanda sakatlandı. Büyükçekmece deplasmanına götürülmeyen Emir'in takımdan en az 3 hafta ayrı kalacağı tahmin ediliyor.
LH Fethiye Belediyespor'da daha önce sakatlanan Doğukan Sönmez ile Tufan Önen sezonu kapatmışlardı.
BÜYÜKÇEKMECE MAÇI TİVİBUSPOR'DA
ING Basketbol Süper Ligi'nin 14. hafta mücadelesinde Büyükçekmece ile Lokman Hekim Fethiye Belediyespor arasındaki maç Cumartesi günü saat 17.30'da başlayacak ve yayıncı kuruluş Tivibu'dan naklen yayınlanacak.
İLK YARI 3 OCAK 2021'DE BİTİYOR
Bu kritik mücadele öncesinde evsahibi Büyükçekmece 12 maçta aldığı 5 galibiyetle 11.sırada bulunuyor. Büyükçekmece geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı aldığı galibiyetlerle dikkat çekmişti.
Fethiye temsilcisi ise ligde şu ana kadar oynadığı 13 maçta 3 galibiyet elde etti. 
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor İstanbul'daki Büyükçekmece maçından sonra 3 Ocak 2021 günü Fethiye'de oynayacağı HDI Sigorta Afyon maçıyla ligin ilk yarısını tamamlayacak.
 

Bakmadan Geçme