Kuraları Kaymakam çekti 

Fethiye Kaymakamlık Kupası Mahalleler Arası Futbol Turnuvası kuralarını Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ile mahalle muhtarları birlikte çekti. 5 grupta 25 takımın mücadele edeceği Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası'nda final karşılaşmaları Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak. FRT Televizyonu'nun canlı olarak yayınladığı kura çekimi sonrası muhtarlar kupayı almak için iddialı olduklarını söylediler. 

  • 2973
Kuraları Kaymakam çekti 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Kaymakamlık Kupası Mahalleler Arası Futbol Turnuvası kuralarını Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ile mahalle muhtarları birlikte çekti. 5 grupta 25 takımın mücadele edeceği Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası’nda final karşılaşmaları Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. FRT Televizyonu’nun canlı olarak yayınladığı kura çekimi sonrası muhtarlar kupayı almak için iddialı olduklarını söylediler. 

14 Mart Cumartesi günü başlayacak olan Fethiye Kaymakamlık Kupası Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nda 5 grupta 25 takım mücadele edecek. Turnuvanın kuraları Fethiye Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleşirken, muhtarlar büyük heyecan yaşadı. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü ile turnuvaya katılacak muhtarların yer aldığı toplantıda kuralar Kaymakam Muzaffer Şahiner ile muhtarlar birlikte çekti.

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, “Mahallelerimiz arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlayabilmek için futbol turnuvası yapılmasını uygun gördük. Aynı köyden olma ruhunun önemli olduğuna inanıyorum. Mahalleler arasında tatlı bir yarış olsun istedik. Fethiye coğrafi alanı açısından geniş bir ilçe. Turizm anlamında güzide bir yer. Bu sezon turizm sezonunun da çok verimli ve başarılı geçmesini bekliyoruz. Dünyada bir sıkıntı var. Bu sıkıntının bir an önce gitmesini istiyoruz. Bu turnuvada amacımız Fethiye Kaymakamlığı olarak mahallelerimiz arasında bir kaynaşmanın sağlanmasını gerçekleştirmek. Büyük bir heyecanı siz muhtarlarımızda görüyorum. Alacağınız sonuçlar ne olursa olsun centilmence mücadele edelim. Kırgınlık yaşanmasın. Diğer kurumlara da öncü bir turnuva olmasını sağlamayı arzuluyoruz” dedi. 

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit de kurallar ile ilgili bilgi aktarıp, “Her takım 15 dakika önce takım listelerini verip, hazır olacak. Kulüpler Birliği tüm disiplini sağlayacak. Maç listelerinde oyuncu sayısını 16’ya çıkardık. 5 oyuncu değişecek. Ofsayt dışında her şey geçerli olacak. Üçüncülük-dördüncülük maçı ile final maçını Fethiye Şehir Stadı’nda akşam oynatmayı planlıyoruz. Final maçları 22 Nisan’da oynanacak” ifadelerini kullandı. 

Kuraların çekilmesinin ardından büyük heyecan yaşayan muhtarlar, finale kalmak istediklerini; önemli olan birlik, beraberlik ve kaynaşma sağlamak olduğunu vurguladılar. 

 
 

Kuraları Kaymakam çekti 
Kuraları Kaymakam çekti 
Kuraları Kaymakam çekti 
Kuraları Kaymakam çekti 
Kuraları Kaymakam çekti 
Kuraları Kaymakam çekti 
Kuraları Kaymakam çekti 
Kuraları Kaymakam çekti 
Kuraları Kaymakam çekti 
Kuraları Kaymakam çekti 
Kuraları Kaymakam çekti 

Bakmadan Geçme