KUAFÖR ADAYLARINDAN ÖRNEK PROJE

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezinde eğitim gören öğrenciler, 'Gelecek Bizimle Şekillenecek' projesi kapsamında merkeze uzak okullardaki öğrencilerin saç kesimini ve bakımını yapıyorlar. Projenin ilk adımı Bozyer Şehit Ali Galip Met Okulu'ndaki öğrencileri ile atıldı

  • 2856
KUAFÖR ADAYLARINDAN ÖRNEK PROJE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezinde eğitim gören öğrenciler, "Gelecek Bizimle Şekillenecek" projesi kapsamında merkeze uzak okullardaki öğrencilerin saç kesimini ve bakımını yapıyorlar. Projenin ilk adımı Bozyer Şehit Ali Galip Met Okulu’ndaki öğrencileri ile atıldı

Yardımlaşma ve dayanışma duygularını yaşatmak, mesleki becerilerine katkı sağlamak amacıyla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan proje kapsamında merkeze uzak olarak eğitim gören öğrencilerin saç kesimi ve bakımı yapılıyor. Gelecek bizimle şekillenecek adlı projede yer alan erkek ve kadın kuaförlüğü bölümünden 15 öğrenci ile proje sorumluları güzellik ve saç bakım hizmetleri öğretmenleri Reyhan Naldemir, Fatma Kendirli, sorumlu müdür yardımcısı Osman Barış Nazlı, ilk adımı Bozyer Şehit Ali Galip Met okulu ile attılar. Okuldaki öğrencilerin saç kesimiyle bakımını gerçekleştirildi.

“Büyük mutluluk duyuyoruz”

Müdür Yardımcısı Osman Barış Nazlı proje hakkında bilgiler vererek, Okulumuzun yapmış olduğu proje ile okulumuzun güzellik ve saç bakım hizmetleri alanı ve öğretmenleriyle, öğrencileriyle gelecek bizimle şekillenecek projemizi bu okulumuzda buradaki öğrencilerimize hizmet vererek hayata geçirdik. Bundan sonraki projelerimiz diğer okullarla devam edecek. Amacımız buradaki öğrencilere mutlu bir anı bırakmak onları eğlendirmek, onlara hediyeler vermek, onların saç ve bakımını yapmak. Güzellik bakımını yapmak onun için buradayız. Projemiz gelecek bizimle şekillenecek projesi. Okulumuzun yaptığı proje buradan başladık diğer Fethiye’nin ve Seydikemer’in diğer okullarına da gitmeye çalışacağız” dedi.

Eğitim Merkezi öğrencilerinden Gökhan Büyükçoban böyle bir faaliyette bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Büyükçoban “Arkadaşları tıraş etmek için geldik, çıraklık eğitim merkezinde okuyoruz. Kalfalık belgesi almak için ve küçük bir hediyemiz olsun diye arkadaşları tıraş etmeye geldik. Sanatlarımızı göstermek için elimizden geleni yapıyoruz. Onlar mutlu olduğu sürece bizlerde mutlu oluyoruz” dedi.

Yine eğitim merkezi öğrencilerinden Cemal Yıldırım “Fethiye çıraklık eğitim merkezinden geliyoruz. Ayrıca kendimiz geliştirmek içinde geldik. Burada küçük kardeşlerimizi tıraş ettik, hediyelerimizi dağıttık herkes çok mutlu bizlerde çok memnun olduk buradan hocalarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

“ÖĞRENCİLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”

Bozyer Şehit Ali Galip İlkokulu Müdürü Alim Kılcal “Çıraklık eğitim merkezi okulumuza geldi öğrencilerimize proje dahilinde saç bakımını yaptı. Öğrencilerimiz çok mutlu oldu. Ben okulum, öğrencilerim, öğretmenlerim adına kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Okulun sınıf öğretmenlerinden Feride Çınar “Ben sınıf öğretmeniyim şu anda Bozyer Şehit Ali Galip Mete ilkokulundayım 3.sınıfları eğitim veriyorum. Etkinlik hem çocuklar adına hem de bizim adımıza çok güzel ve değişik bir etkinlikti. Çocuklarımızın saçlarının örülmesi, kesilmesi ve buna benzer etkinlikler çocukları inanılmaz mutlu etti, Onları mutlu görmek bizleri de mutlu etti. Diğer arkadaşlarla da tanışmak çok güzeldi teşekkür ediyorum” dedi.

 


Bakmadan Geçme