Kooperatif başkanlığına Ünal seçildi

Fethiye Ata Tarımsal Kooperatifi, ilk genel kurulunu geçtiğimiz Cumartesi günü Çatalarık Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirmişti. Yapılan seçim sonucunda yönetim kuruluna Hüseyin Fikret Ünal, Hüseyin Kuşkonmaz ve Emrah Tekelioğlu seçilmişti. Yönetim kurulu ilk toplantısında başkanı belirledi ve görev dağılımı yaptı.

  • 1321
Kooperatif başkanlığına Ünal seçildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Ata Tarımsal Kooperatifi başkanlığına Hüseyin Fikret Ünal seçilirken; başkan yardımcılığına Hüseyin Kuşkonmaz, muhasip üyeliği de Emrah Tekelioğlu getirildi. Kooperatif çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aktaran Hüseyin Fikret Ünal, yeni yönetim olarak kendi üretim tesislerini Mart ayı içinde açacaklarını kaydetti. Ünal, her hafta Cuma günleri kurulan Üretici Pazarı ve 15 günde bir Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde kurulan pazarda ürünlerini halkla buluşturduklarını söyledi. 

Fethiye Ata Tarımsal Kooperatifi Başkanı Hüseyin Fikret Ünal yaptığı açıklamada, “Fethiye Ata Tarımsal Kooperatifi olarak geçtiğimiz Cumartesi günü ilk olağan kongremizi Çatalarık Sosyal Tesisleri’nde yaptık. Yönetim kurulu toplantımızda başkanı belirledik ve görev dağılımı yaptık. Başkan olarak ben Hüseyin Fikret Ünal seçildim. Hüseyin Kuşkonmaz başkan yardımcısı, Emrah Tekelioğlu da muhasip üye olarak görev aldı” dedi. 

“Fethiye’deki tüm yerel üreticilerimizle Fethiye’nin ürünleri yetiştirip, halkımıza sunacağız” diyen Ünal, “Bu bakımdan halkımızın Cuma günleri Üretici Pazarı’nda ve 15 günde bir Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde kurduğumuz pazara gelerek yerel üretime destek olmalarını rica ediyoruz. Geçen yönetimimizin projesi olan üretim tesisimizi Mart ayı içerisinde açacağız. Öte yandan Fethiye Belediyesi’nin bize tahsis ettiği Bahriye Üçok Parkı’ndaki satış noktamızı harekete geçireceğiz. Ürettiğimiz ürünleri Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait kurutma tesisinde kurutup, paketleyerek satışa sunacağız” ifadelerini kullandı. 


 

Kooperatif başkanlığına Ünal seçildi
Kooperatif başkanlığına Ünal seçildi
Kooperatif başkanlığına Ünal seçildi
Kooperatif başkanlığına Ünal seçildi

Bakmadan Geçme