Kökten, 'Rusya bizi umutlandırdı'

Rusya'nın, Türkiye uçuşlarını açması ve korona virüs sebebiyle uygulanan kısıtlamaların 1 Temmuz itibari ile kalkmasıyla Fethiye'de turizm açısından haraketlilik bekleniyor.

  • 1301
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kökten, 'Rusya bizi umutlandırdı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkelerin Türkiye’yi kırmızı listeden çıkardıklarında haraketliliğin daha da artacağına dikkat çeken Ölüdeniz La Boutigue Maya Hotel Sahibi ve Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkan Adayı Turizmci Muhammet Kökten, “İngiltere’nin alacağı yeni kararlara göre sarı listeye geçer ya da daha erken uçuşları açarsa biraz daha mutlu olacağız” dedi. 

RUSYA BİZİ UMUTLANDIRDI
Rusya’nın Türkiye’ye uçuşları açması ile Fethiye’deki turizmcilerin umutlandığını belirten Ölüdeniz La Boutigue Maya Hotel Sahibi ve Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkan Adayı Turizmci Muhammet Kökten, “Rusya’nın kapılarını açması bizleri umutlandırıp, sevindiriyor.  Özellikle Perşembe günü İngiltere’nin alacağı yeni kararlara göre sarı listeye geçer ya da daha erken uçuşları açarsa biraz daha mutlu olacağız. Çünkü bölgemizin ağırlık misafirleri İngilizler... Tabi Rus müşterilerimiz de var. Onlarda açılırsa bizim için çok iyi olacak” şeklinde konuştu. 

YERLİ TURİSTTE DE BİR YOĞUNLUK OLACAK
Kısıtlamaların kalkması ile yerli turizmde de canlılık olacağını vurgulayan Kökten, “Yerli turistte de bir yoğunluk olacak. Çünkü vatandaşlarımız 1.5 yıla yakın zamandır evlerinde. Aşılamada 25 yaşa kadar indi. Kovid vakalarında düşüş gösterirse iç pazarda da büyük bir hareketlilik olacak. Önümüzdeki 2-3 ayın yoğun geçeceğini umut ediyorum. Görünene göre beklentilerimiz yüksek” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme