KKTC'de dijital para atılımı

META DAO grubu kripto para camiasının merakla beklediği Blockchain Kripto Varlık Platformunun resmi açılışını Kıbrıs'ta gerçekleştirdi. 

  • 1170
KKTC'de dijital para atılımı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Global çapta USDT takas işlemlerinde kolaylık sağlayacak olan OTCing  Business Group firmasının CEO’su Richard Battlo, açılışta  yaptığı açıklamada, “Fiziki para ile kripto para arasındaki sayısız diyebileceğimiz takaslar üzerinde birçok denemeden esinlenerek, farklı konumlarda, farklı para birimleri arasında mükemmel çalışan  platform geliştirdik, yani OTCING. Platformumuz en yeni ve en güvenli trade sistemine sahiptir.” dedi.
OTCing Şirket Yetkilisi Marina Kuzmenko ise, OTCING platformunun en önemli özelliğinin düşük komisyon ücretlerine sahip olması ve her bir tamamlanmış işlemde sadece 0.2 % işlem ücreti alınması olduğunu belirtti.
Ayrıca Kuzmenko, esnek ödeme yöntemlerinin olduğunu belirterek, “Kullanıcılarımız çok çeşitli ödeme yöntemleri ile kripto para alışverişi yapabilirler. Örneğin; bankalarla, nakit parayla, PayPal, M-Pesa vb  kripto cüzdanlar gibi. Aynı zamanda 150 den fazla ülkenin resmi para birimi ile işlem yapılabilir .” dedi.
Saint Vincent ve Grenadinler Finans Denetleme Kurumunun Lisansına sahip olduklarını da belirten Kuzmenko, "Platformda istediğiniz fiyattan işlem yapabilirsiniz, kripto para alışverişinde şu anki mevcut fiyattan işlem yapmakla kalmayıp, istediğin fiyattan emir talimatı vererek istediğiniz yerden alıp satabilirsiniz" dedi.
Kişisel gizliliğin koruma altında olduğunu sözlerine ekleyen Kuzmenko, “Biz alıcı taraf veya satıcı tarafların verilerini toplamıyoruz” diye güvence verdi.
 

Bakmadan Geçme