KIVRAK MOTOR YİNE TÜRKİYE SATIŞ BİRİNCİSİ

23 yıldır Türkiye satış birincisi olan Honda bayi kıvrak motor yine 2018 yılında ki satışlarıyla Türkiye satış birincisi oldu. Honda bayi kıvrak motor sahibi Nuri Nezir Kıvrak 02-04 Mayıs 2019 tarihinde tüm bayilerin ve Honda yöneticilerin katıldığı Kıbrıs 'ta düzenlenen tören ile  Perakende satış birinciliği    Ödülünü Honda Türkiye Ceosu Takuya Tsumura, Filo satış birinciliği ödülünü  Başkan yardımcısı Satura Yamada , İsmail Sümer ve  Türkiye müşteri memnuniyeti ikinciliği, aksesuar satış ikinciliği , satış büyüme ikinciliği ödülünü bölge müdürü Murat Yegi'den aldı.

  • 8040
KIVRAK MOTOR YİNE TÜRKİYE SATIŞ BİRİNCİSİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kıvrak Motor sahibi Nuri Nezir Kıvrak ve çalışanları törende 2019 yılında da müşterilerimize daha iyi hizmet vererek satışlarımızı %20 daha büyütmeyi hedefliyoruz dedi. Kıvrak Motor sahibi Nuri Nezir Kıvrak ise “1995 yılından bu yana Kıvrak Motor olarak 23. Kez birinci olduk. Bu yıl da yine Türkiye Perakende Satış Birinciliğinin yanında Honda filo satış birinciliği, Türkiye Müşteri memnuniyeti ikinciliği, aksesuar satış ikinciliği, satış büyüme ikinciliği olarak toplam 5 başarı ödülünü plaket ile taçlandırarak Türkiye’ye döndük” dedi.  Kıvrak “Bundan sonra da aynı hassasiyet ile 2019 yılında da hedefimizi %15 -%20 daha artırarak planlarımızı gerçekleştirmek istiyoruz. Bize bu haklı gururu yaşatan başta müşterilerimiz ve bölge halkımız olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

5 ÖDÜL GETİRDİK

Nuri Nezir Kıvrak “Geçen yıl da Türkiye satış birincisiydik. Bu yıl 5 tane ödülümüz var. Türkiye satış birinciliği, Türkiye perakende satış birinciliği toptan veya bizlerin filo satış dediğimiz satışta birinciliğimiz var, müşteri memnuniyetinde ödülümüz var, aksesuar satışlarımızda da birinciliğimiz var. Toplam 5 ödül ile Kıbrıstan geriye döndük. 77 yılından beri bu işi yapıyorum. 1983 yılında kendi iş yerimi açtım. Çalışma personellerimizle beraber 28 yıldır Honda bayiliği yapıyoruz. 23 yıldır da Türkiye satış birincisiyiz. Bu yıl hedefimiz  Ülkenin ekonomik durumu söz konusu ama biz yinede tüm personelimizle, çalışanlarımızla beraber yüzde 20 daha artırıp bu hedefimizi biraz daha büyütüp müşterimize daha iyi hizmet sunabilmek için çaba göstereceğiz. Masrafları çıkarmamız ve ekonomiye daha fazla katkıda bulunmak istiyoruz. Şu anda personel çıkarıldığı dönemde bile biz 4 tane daha personel alımı yaptık. Şu an 65 kişi ile kıvrak motor olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Önümüzde ki yılda en az yüzde 15 artırarak ekonomiye katkıda bulunmayı gerçekleştirmek istiyoruz diye konuştu.

Bakmadan Geçme