Kıran, '2020'nin daha iyi olacağını ümit ediyoruz'

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 24. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 2020'de Fethiye Standını ziyaret etti. Başkan Kıran, 'Ülkemi özellikle deniz turizmi açısından bir yükseliş dönemine başlamıştır. 2020'nin daha iyi olacağını ümit ediyoruz' dedi.

  • 946
Kıran, '2020'nin daha iyi olacağını ümit ediyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, İstanbul TUYAP Fuar Merkezi'nde kapılarını açan 24. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 2020’de Fethiye Standını ziyaret etti. Kıran'a Fethiye Standı ziyaretinde İMEAK DTO Fethiye Şube Başkanı Şaban Arıkan, İMEAK DTO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile Sekretaryası eşlik etti.
İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve FTSO Başkanı Osman Çıralı'danfuar hakkında bilgi alıp görüş alışverişinde bulundu.

Turizm faaliyetleri içerisinde deniz turizminin önemine işaret eden Tamer Kıran, fuara ilgi ve katılımın da yüksek olduğuna dikkat çeken İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, "EMITT fuarı ülkemizde turizm fuarı açısından en önemli fuarlardan bir tanesi. Hem fuardaki katılımcılar hem de ziyaretçiler açısından son derece etkin ve yüksek bir katılım görüyoruz. Fuarlar katılım gösterenlerin kendilerini tanıtmaları, anlatmaları, sattıkları https://gercekfethiye.com/ veya verdikleri hizmeti daha iyi göstermeleri açısından son derece önemli etkinliklerdir. Bu etkinliklere katılım dolayısıyla önemli ve gereklidir. Şuanda Fethiye standındayız. Fethiye Belediye Başkanımız, Fethiye Kaymakamımız, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız, İMEAK DTO Fethiye Şubemizin başkanı herkes burada. Dolayısıyla bu da fuara verilen önemi gösteriyor. İnşallah Fethiye için daha iyi bir sezona vesile olsun" dedi. Kıran, "2019 yılı iyiydi. 2020 inşallah daha iyi olacak. Ülkemi özellikle deniz turizmi açısından bir yükseliş dönemine başlamıştır. 2020'nin daha iyi olacağını ümit ediyoruz" dedi.

İMEAK DTO Fethiye Şubesi ile Fethiye'yi ortak akılla yönetmek istediklerini kaydeden Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, "İMEAK DTO Başkanı Şaban Arıkan ile Fethiye Belediyemiz iş birliği halinde. Ortak akılla Fethiye'de güzel hizmetler yapmak istiyoruz. Fethiye'mizin geleceğini onlarla birlikte hazırlamak istiyoruz. Tamer Başkanımıza ve ekibine standımızı ziyaret ettikleri için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
Haber: Hülya Kulalı

Bakmadan Geçme