Kent Kart almak için sıraya girdiler

Korona virüsü salgını ile mücadele kapsamında Muğla genelinde toplu taşımada HES kodu zorunluluğu getirildi. Bu kapsamda vatandaşlar 30 Kasım'dan önce Kent Kart alabilmek için Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Fethiye Ulaşım Koordinatörlüğü önünde sıraya girdiler.

  • 4593
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kent Kart almak için sıraya girdiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kent Kart sahibi olanlar, 30 Kasım tarihine kadar https://hes.mugla.bel.tr linkinden HES kodlarını ulaşım kartları ile eşleştirmeleri gerekiyor. Kovid-19 pandemisi nedeniyle vaka ve can kaybı sayısındaki artış, yeni önlemleri de zorunlu kılıyor. Son olarak, Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan toplu taşımalarda HES kodu uygulaması Muğla’da da uygulanmaya başladı.

Sabah saatlerinden itibaren Ulaşım Dairesi Başkanlığı Fethiye Ulaşım Koordinatörlüğü’ne gelen vatandaşlar, Kent Kartlarını temin ettiler. Kartlarını temin edenler, HES kodu eşleştirmesi için yetkililerden yardım istediler. 

GÖREVLİLER SOSYAL MESAFE UYARISINDA BULUNDU
Ulaşım Dairesi Başkanlığı Fethiye Ulaşım Koordinatörlüğü görevlileri, Kent Kart almak için sıraya giren vatandaşlara sosyal mesafeye uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Ulaşım kartı almak için bekleyenler, “Korona virüsü salgını yayılınca yeni tedbirler alındı. HES kodları artık Kent Kart ile eşleştirilecek. Güzel bir uygulama olduğunu düşünüyoruz” ifadelerini kullandılar. 

Bakmadan Geçme