Kaymakam Balcı'dan sahil güvenliğe kutlama mesajı

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı Sahil Güvenlik Komutanlığının 40. Kuruluş Yıldönümü nedeni ile kutlama mesajı yayınladı.

  • 387
Kaymakam Balcı'dan sahil güvenliğe kutlama mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 40. Kuruluş Yıldönümü kutlama mesajı yayınladı. Balcı mesajında “Sahil Güvenlik Komutanlığı denizlerimizde arama kurtarma, yasadışı göç ve kaçakçılıkla mücadelenin yanı sıra, doğal afetlerde yardım, deniz çevresinin ve canlı kaynakların korunması, turizm faaliyetlerinin denetlenmesi gibi çok önemli görevleri insan haklarına saygı ve hukukun üstünlüğü gibi temel değerlerini esas alarak başarı ile yerine getirmektedir.
Denizlerde akla ilk gelen, güven veren ve saygın bir kurum olan Sahil Güvenlik Komutanlığımız zaman mevhumu gözetmeksizin icra ettiği görevleri bugün olduğu gibi yarın da profesyonel yapısı, yüksek nitelikli ve üstün disiplin anlayışına sahip personeli, çağdaş ve modern platformları ile görevlerini yerine getirmeye devam edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan uğruna canlarına feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Sahil Güvenlik Komutanlığının 40. kuruluş yıldönümünü en iyi dileklerimle kutluyor ve Komutanlığın değerli mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme