KAYAKÖY'DE MÜZİK ZİYAFETİ

Son dönemlerde Kayaköy'de yaptığı konserler ile dikkat çeken Effeto Live, Kurban Bayramı tatilinde yediden yetmişe herkesin sevdiği ünlü sanatçılar Manuş Baba ve Hüsnü Arkan'ı getiriyor.

  • 2421
KAYAKÖY'DE MÜZİK ZİYAFETİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu yaz tatilinde Cem Adrian ve Bülent Ortaçgil ile Fethiye halkını buluşturan Efetto Live bu kez ünlü sanatçılar Manuş Baba ve Hüsnü Arkan konserleri düzenliyor. Kayaköy’deEfettoLive’de yapılacak Manuş Baba konseri 13 Ağustos Salı günü saat 21.00’de, Hüsnü Arkan konseri de 14 Ağustos Çarşamba günü yine saat 21.00’de gerçekleştirilecek. Kurban Bayramı tatilinde 2 dev sanatçıyı hayranları ile buluşturacak Efetto Live, bu iki sanatçının konser biletlerini satışa çıkardı. Biletix, Saliha Sultan Pastaneleri ve EfettoLive’de satılan biletler kapışılırken; grup indirimi, bistro rezervasyonu ve reklam vermek için saat 10.00 ile 18.00 arasında 0533 277 68 31 nolu telefona müracaat edilebileceği kaydedildi.

 

Efetto Live Yetkililerinden Erkan Ölmez, Manuş Baba ve Hüsnü Arkan konserlerine tüm Fethiye halkını beklediklerini ifade ederek; “Manuş Baba konseri 13 Ağustos’ta, Hüsnü Arkan konseri de 14 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Gruplara gerekli indirimler yapılmaktadır. Efetto Live olarak halkımızı sevdikleri sanatçılar ile buluşturacağız. Fethiye halkının desteklerini bekliyoruz” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme