Kaya'dan anlamlı ziyaret

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Fethiye İşitme Engelliler Derneği'ni ziyaret etti. Kaya, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kamuoyunda farkındalık oluşturmak ve engelli kardeşlerimizin hem dertlerini dinlemek hem de empati yapabilmek için ziyarette bulunduk' dedi.

  • 928
Kaya'dan anlamlı ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya yaptığı açıklamada, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kamuoyunda farkındalık oluşturmakve engelli kardeşlerimizin hem dertlerini dinlemek hem de empati yapabilmek için Fethiye İşitme Engelliler Derneği’ni ziyaret ediyoruz. İşaret dilini kullanarak burada hoş bir sohbet yapıyoruz. Engelli kardeşlerimizin hayatta ne problemler ile karşılaştıklarını biliyoruz. Bunları bir kez de yöneticilerimizden dinledik. Hepimiz engelli adayıyız. Bunun bilincindeyiz ve öğrencilerimize de bu konu hakkında bilgi aktarmaya çalışıyoruz” dedi. 

Ziyaret için teşekkür eden Fethiye İşitme Engelliler Derneği Başkanı Can Gündüz, “Böyle özel bir günde hatırlanmak çok güzel. Bizim dertlerimizi dinlemeleri bizleri çok mutlu etti. Desteklerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı. 
 

Kaya'dan anlamlı ziyaret
Kaya'dan anlamlı ziyaret

Bakmadan Geçme