Kaya, yarıyıl tatili nedeniyle bir mesaj yayınladı

2021-2022 Eğitim Öğretim yıl tatili nedeniyle Fethiye Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, bir mesaj yayınladı.

  • 1146
Kaya, yarıyıl tatili nedeniyle bir mesaj yayınladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mesajında tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere seslenen İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya açıklamasında şu görüşlere yer verdi;
''2021-2022 Eğitim Öğretim yılı yarı yıl tatilinin büyük bir başarı ve özveriyle sürdürülen bir eğitim-öğretim yılının ilk yarısını 29525 öğrenci, 2498 öğretmenimiz ile tamamlamış bulunmaktayız. Pandemi sebebiyle 1,5 yıl süren uzaktan eğitim süreci sonunda 6 Eylül’de başladığımız yüz yüze eğitim ile öğretmen ve öğrencilerimizi bir arada görebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu dönemde maske, mesafe ve temizliğe dikkat edilmesinin yanı sıra öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin aşılanma konusundaki hassasiyetleri salgın döneminde eğitim ve öğretimde devamlılığı sağlamıştır. 06 Eylül 2021 tarihinden itibaren salgın şartlarında büyük bir çaba ve özveri içerisinde çalışarak okullarımızı güvenli mekânlar haline getiren tüm yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum.
Sevgili öğrenciler,
Sizleri teknolojiyi yakalayan, çözüm üreten, bilime, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, ülkesine ve insanlığa karşı sorumluluklarını bilen, değerlerine sahip çıkan bireyler olarak görmekten büyük mutluluk duymaktayız, sizler bizim güçlü yarınlarımızsınız. Karne heyecanınızı tüm kalbimle paylaşıyor, hepinizi yürekten tebrik ediyorum. Dönem boyunca gösterdiğiniz çabanın bir belgesi olan karnelerinizden hareketle eksiklerinizi belirleyip kendinizi yenileyeceğiniz, kendinizi sosyal ve kültürel etkinliklerle besleyeceğiniz bir tatil geçirmenizi dilerim.
Kıymetli Meslektaşlarım,
Güçlü bir motivasyon, kalıcı hedeflerimiz ve emin adımlarımızla, köklü tarihimizden aldığımız yüce değerlerimiz ve ilkelerimiz doğrultusunda yürüttüğümüz çalışmalarımızda en büyük başarı ve tüm takdir şüphesiz öğretmenlerimizindir, gelecek sizin gayretlerinizle şekillenecektir. Bu zorlu süreçte fedakârca yaptığınız çalışmalardan dolayı hepinizi tebrik ediyor, sağlıklı, mutlu bir tatil dönemi geçirmenizi diliyorum. 
Değerli Veliler,
Amacımız çocuklarımızın iyi bir evlat, iyi bir vatandaş ve en nihayetinde iyi bir insan olmaları yolunda onlara rehberlik etmektir. Çocuklarımızın eğitim hayatındaki emekleriniz ve işbirliğiniz için teşekkür ederim ve onların ihtiyaç duydukları nitelikli tatili en iyi şekilde planlayacağınıza eminim. Sağlıkla ve huzurla geçecek yeni dönem için iyi bir sömestr tatili olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizi yarınlara taşıyacak sevgili öğrencilerimizi ve onları hayata hazırlayan kıymetli yönetici ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, mutlu, huzurlu ve sağlıklı yarıyıl tatili geçirmelerini diliyor ve sevgilerimi sunuyorum.''

Bakmadan Geçme