Kaya, mezun olan öğrencilere diplomalarını verdi

Milli Eğitim İlçe Müdürü Faruk Kaya ve Şube Müdürü Erdinç Kaya 2021-1. dönem Açık Öğretim Lisesi'nden mezun olan öğrencilere diplomalarını ve hediyelerini verdi.

  • 704
Kaya, mezun olan öğrencilere diplomalarını verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İş ve İşlemleri Fethiye Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından yürütülen Açık Öğretim Lisesi’nden 13 Aralık 2021 tarihi itibariyle en yüksek diploma notu alan kız öğrenci Selin Öner, en yüksek diploma notu alan erkek öğrenci Berat Tosun,  açık öğretim lisesinden mezun olan en yaşlı bayan öğrenci Filiz Çot, açık öğretim lisesinden mezun olan en yaşlı erkek öğrenci İsmail Güldal, açık öğretim lisesinden mezun olan en genç kız öğrenci Ceren Kılınç, açık öğretim lisesinden mezun olan en genç erkek öğrenci Fatih Gölcük olmak üzere 6 öğrenciye diploma ve hediyeleri Milli Eğitim İlçe Müdürü Faruk Kaya ve Şube Müdürü Erdinç Kaya tarafından verildi.
Haber
Törende konuşan Kaya,’’ Öğrencilerimiz dönem ortasında liseden mezun olarak diploma almaya hak kazanmışlardır. İş ve İşlemleri Fethiye Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz tarafından yürütülen Açık Öğretim Lisesi’nden 13 Aralık 2021 tarihi itibariyle 588 öğrencimiz mezun olmuştur. Bu öğrencilerimiz diplomalarını Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüze gelerek alabileceklerdir. Bugün burada temsilî olarak en yüksek diploma notuna sahip 1 kız 1 erkek öğrenci, en yaşlı 1 kız 1 erkek öğrenci, en genç 1 kız 1 erkek öğrenci olmak üzere toplam 6 öğrencimize diplomaları ve hediyeleri takdim edilecektir’’ dedi.
HaberHaberHaber


 
 

Bakmadan Geçme