Kaya, futbol şanssızlığı yaşadık

3.lig 2. grupta zirve mücadelesi yapan Fethiyespor, kendi evinde Mardin Fosfatspor'a 2-1 yenilerek beklemediği bir yenilgi aldı. Lacivert beyazlı takımın teknik direktörü Bahri Kaya, Mardin Fosfatspor maçında 60 dakika iyi oynadıklarını ancak ardından futbol şanssızlığı yaşadıklarını ifade etti. İskenderun Futbol Kulübü deplasmanı için hazırlıklarını tamamlayan Fethiyespor'da son maçta sakatlanan Cemal Şener, kadroda yer alamayacak. 

  • 1530
Kaya, futbol şanssızlığı yaşadık
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3.lig 2. grupta 50 puanla ligde 2. sırada bulunan Fethiyespor, Çarşamba günü deplasmanda 40 puanla 7. sıradaki İskenderun Futbol Kulübü’ne konuk olacak. Mardin Fosfatspor maçında takının tek golünü atan Cemal Şener, sakatlanınca bu haftaki maçta takımdaki yerini alamayacak. Bu sezon ilk kez kendi evinde Mardin Fosfatspor’a yenilen lacivert beyazlılar, İskenderun Futbol Kulübü maçı hazırlıklarını teknik direktör Bahri Kaya yönetiminde tamamladı. Fethiyespor Teknik Direktörü Bahri Kaya, kaybedilen Mardin Fosfatspor maçı ile ilgili olarak değerlendirmede bulundu. Kaya “Maçın ilk 60 dakikası lehimize devam eden bir oyundu. İlk yarıda golü bulduk, öne geçtik. Hatta 3 veya 4 yapabilecek pozisyonları da bulduk. Her şeyiyle bizim lehimize görünen bir müsabakaydı. Ancak bu gibi müsabakalarda erken maçı kazandık gibi bir ortama girilmesi ve 2. golü de çok büyük şanssızlıklar sonucu bulamayışımız, maalesef bize hayati bir ders olarak geri döndü. Önce aleyhimize verilen bir penaltı, arkasından son dakikalarda artık zamanın azaldığı bölümde yine kendi hatalarımızdan doğan bir pozisyon sonucu yediğimiz golle 2-1 mağlup ayrıldık. Rakibimizin de yenildiği, puan kaybettiği bir haftada kazanabilseydik, avantajımız çok büyük olacaktı. Maalesef muvaffak olamadık. Her şeye rağmen takımın ilk yarıdaki oyunundan çok memnunum. Bunu ancak 90 dakikaya yaymak gerekebilir. 2-0 bile olsa yeterli olurdu, aynen Ceyhan maçına dönebilirdi. Ancak futbol şanssızlığı yaşadık. Yani atamadığımız gollerde de şanssızlık vardı, ama yediğimiz her golde bireysel şanssızlıklarımız vardı. Zaten geldiğim günden beri Fethiye takımıyla ilgili şöyle bir tespitim var. İyi oynadığımız ve kazandığımız zamanlar da bireysel oyuncuların katkısıyla kazanıyoruz, maalesef kaybettiğimiz müsabakalarda da bireysel uyumsuzluklardan müsabakayı kaybediyoruz. Yani oyunu hep beraber oynamak, takım olarak oynamak gibi bir sıkıntımız var. Bunu aşamıyoruz. Atarken de bireysel pozisyonlarla ve bireysel üstünlüklerimizle atıyoruz, maalesef yerken de bireysel şanssızlıklardan dolayı yiyoruz. Maalesef bunu geldiğimiz süre içerisinde çözemedik. Ancak tabi ki hatalarımızdan arınarak, bir önceki haftadan ders alınacak pozisyonlardan ders alarak önümüzdeki haftaya gidiyoruz” diye konuştu.
DAHA AZ HATAYLA OYNAYACAĞIZ
Kaya “Mardin maçını artık unuttuk. Yarın yola çıkıyoruz. İlk yarıdaki oyunu 60-70. dakikaya çıkarabilmek ve en az farkı bulabilmek ve son anlardaki olumsuzluklardan arınarak ve daha az hata yaparak oynamaya çalışacağız. İnşallah kazanacağımız bir müsabaka olur. Bundan sonra biz de puan kaybedebiliriz ama rakibimizin de çok puan kaybedeceği müsabakalar var. Çünkü 3. ligler arasında bütün takımları ilgilendiren bir grup olduğunu düşünüyorum. Yani 10. takımın Play Off’a katılma gibi bir şansı var ama 10. takımın küme düşme gibi bir talihsizliği de olabilir. Çünkü herkes herkesi yeniyor, herkes herkesten puan alıyor. Yenebileceğimiz müsabakalardan olumsuz ayrılabiliyoruz, çok sürpriz sonuçlara gebe bir grup. Biz onun için kazanıp, çok az puan kaybıyla, çok az hatayla önümüze bakmalıyız. Çünkü bütün rakiplerimizin de puan kaybedebileceği bir lig bizi bekliyor” dedi.
CEMAL YOK
Fethiyespor Teknik Direktörü Bahri Kaya “Cemal’i Mardin maçında maalesef kaybettik. En azından bu hafta olmayacağını söyleyebilirim ama önümüzdeki haftalarda olup olamayacağını bilemiyorum. Cezalı oyuncumuz yok. Cemal’in sakatlığı dışında bugün ful kadro bugün idman verdik zaten. Cemal’in talihsizliği inşallah kısa sürer, bir an önce de aramıza katılır diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.
 

Kaya, futbol şanssızlığı yaşadık
Kaya, futbol şanssızlığı yaşadık

Bakmadan Geçme