Kavaklıdereliler 'Yetti Gari' dedi

Kavaklıdere İlçesi'nde, Muğla Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan Turgut Özal Bulvarı'nın yapılmamasına tepkiler büyüyor.

  • 840
Kavaklıdereliler 'Yetti Gari' dedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Turgut özal bulvarı’nın bir türlü yapılamamasına bir tepki de AK Parti Kavaklıdere İlçe Başkanı Volkan Alpözen’den geldi. Alpözen, “Turgut Özal Bulvarı’nın Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bir türlü yapılamamasından dolayı halkımızın çektiği sıkıntılara ‘Yetti Gâri’ demenin zamanı geldi” dedi.
AK Parti Kavaklıdere İlçe Başkanı Volkan Alpözen,“Ya işinizi adam gibi yapın ya da yapamıyorsanız adam gibi yapacak olanlara bırakın. Kavaklıdere ilçemizde 3 yıldan beri devam eden kanalizasyon ve içme suyu çalışmaları geçtiğimiz aylarda tamamlanmış olmasına rağmen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı yetki ve sorumluluğundaki ilçemizin girişi konumunda bulunan Turgut Özal Bulvarı’nın Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bir türlü yapılamamasından dolayı halkımızın çektiği sıkıntılara ‘Yetti Gâri’ demenin zamanı geldi, geçiyor” ifadelerini kullandı.

“VATANDAŞLARIMIZIN CAN VE MAL GÜVENLİĞİNİ TEHDİT EDİYOR”

Alpözen açıklamasına şu şekilde devam etti; “Söz konusu alt yapı çalışmalarından sonra Kavaklıdere Belediye Başkanlığımızın sorumluluğundaki şehir içi yollarımızın hızlı bir şekilde yapılıp modern bir görüntüye kavuşmasının sevincini yaşarken diğer tarafta Muğla Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki ilçemiz girişi Turgut Özal Bulvarı’nın Büyükşehir Belediyesi tarafından bir türlü yapılamaması daha doğrusu yapılmaması vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehtit edecek boyuta ulaşmıştır. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Osman Gürün’ü seçimlerde az oy aldığı için gelmek istemediğini düşünmeye başladığımız ve iki yıldır adım atmaya çekindiği Kavaklıdere’mize davet ederek, aşağıdaki görüntülerde sadece belli bir boyutu görülen içler acısı tablonun olabildiğince hızlı bir şekilde sonlandırmasını ve bulvarımızı ilçemize yakışır bir şekilde yapmasını istiyoruz. ‘Yetti Gâri’ diyoruz”
 

Kavaklıdereliler 'Yetti Gari' dedi
Kavaklıdereliler 'Yetti Gari' dedi
Kavaklıdereliler 'Yetti Gari' dedi

Bakmadan Geçme