Kargo şirketleri görevinin başında

Vatandaşları mağdur etmemek adına kısıtlamadan muaf tutulan kargo şirketleri, hafta sonu da hizmet vermeye devam ediyor.

  • 979
Kargo şirketleri görevinin başında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünyayı ve ülkemizi olumsuz etkileyen korona virüs tedbirleri kapsamında gerçekleşen sokağa çıkma kısıtlamasının 3. haftasında, Fethiye yeniden sessizliğe büründü. Kısıtlamadan muaf olan kargo şirketleri ise görevinin başındaydı. 

Pandemi dönemi milyonlarca kişi için yeni bir tecrübe olurken uzun süre evlerinden çıkamayan vatandaşlar bu süre zarfında internetten alışverişe yöneldi. Buna bağlı olarak iş yoğunluğu en çok artan meslek gruplarından biri de kargocular oldu. Bu süreçte internetten alışverişte belirgin bir artış yaşanırken, bu artış kargo dağıtımında yoğunluk oluşturdu. Sürat Kargo Fethiye Şubesi Yöneticisi Kamil Mutlu Demirtaş, vatandaşların gerekmedikçe evden çıkmamaları gerektiğini, kargolarını evlerinden alıp evlerine kadar teslim ettiklerini belirtti.

Sürat Kargo Fethiye Şubesi Yöneticisi Kamil Mutlu Demirtaş, “Kovid-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamaları mevcut. Buna rağmen kargo şirketleri vatandaşlara hizmetimizi sürdürüyoruz. Halkımızın gönderilerini evinden alıp, gelen paketlerini de evlerine kadar teslim ediyoruz. Herkesin tedbirlere uymasını ve mümkün olduğunca dışarı çıkmamalarını öneriyoruz. Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına riayet edelim” ifadelerini kullandı. (Fatih Dereli)


  
 

Kargo şirketleri görevinin başında
Kargo şirketleri görevinin başında

Bakmadan Geçme