Karaçulha'da 2. El Pazarı

Fethiye'nin Karaçulha mahallesinde artık her Çarşamba 2. el eşya pazarı kurulacak. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın, yöredeki vatandaşların talebi ile izin verdiği 2. el pazarının ilki gerçekleşti. 2. el eşya pazarında ihtiyaç sahibi öğrencilere burs sağlayan derneklerin de bu pazarda stant açabilecekleri bildirildi.

  • 9917
Karaçulha'da 2. El Pazarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karaçulha mahallesi çalıca mevkiindeki Pazar alanında ilki kurulan 2. el eşya pazarına yöredeki Suriye ve diğer ülke vatandaşları yoğun ilgi gösterdi. Karaçulha mahallesi Pazar alanındaki 2. el eşya pazarına 20 TL stant ücreti ödeyen hemen herkesin katılabileceği ifade edildi. Kendi ürettikleri el sanatları ile her türlü 2. el eşyanın satılabildiği pazarda yörede bulunan Suriyeli vatandaşlar ihtiyaçlarını karşıladı. Karaçulha mahalle muhtarı Mustafa Gizli Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya teşekkür ederek ‘Bu 2. el pazarımız her Çarşamba saat 10:00’da açılıp gece 22:00’de kapanacaktır. İlk gün olmasına rağmen pek çok ihtiyaç sahibi alışveriş yapma imkanı bulmuştur. Ekonomik sıkıntı içindeki vatandaşlarımız 2 TL ile 20-25 TL arasındaki giysi ve eşyalardan satın alabilirler’ dedi. 
Karaçulha mahallesindeki kapalı Pazar alanında her Çarşamba kurulacak 2. el eşya pazarının yöreye hareket getireceğini ifade eden ilgililer ile vatandaşlar ‘Sadece alışveriş yapmak için değil, gezmek için de bu pazardan istifade edilebilir’ diye konuştular.
 

Karaçulha'da 2. El Pazarı
Karaçulha'da 2. El Pazarı
Karaçulha'da 2. El Pazarı
Karaçulha'da 2. El Pazarı

Bakmadan Geçme