KARAÇULHA KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ'NDEN KARAÇULHASPOR'A ZİYARET

Karaçulha Kültür ve Dayanışma Derneği, Karaçulhaspor'u ziyaret etti. Sohbet eşliğinde geçen ziyarette Karaçulhaspor Yönetimi tarafından, Kültür Ve Dayanışma Derneği'ne desteklerinden dolayı teşekkür edildi.

  • 664
KARAÇULHA KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ'NDEN KARAÇULHASPOR'A ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

30 Eylül Cuma günü düzenleyecek olan ‘’Sezon Açılış Konseri’’ öncesi Karaçulha Kültür Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Karaçulhaspor Kulübü’ne ziyarette bulundular.
KARAÇULHASPOR’UN BAŞARISI GENÇLERİN SPORA YÖNLENMESİ AÇISINDAN OLDUKÇA ÖNEMLİ
Karaçulha Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Bayram Koç, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte izlediği antrenman sonrası yaptığı açıklamada Karaçulhaspor’un başarılı olması için destek olacaklarını söyledi. Başkan Bayram Koç; “Karaçulhaspor’u takip ediyoruz. Karaçulhaspor’un başarısı bölgemizde gençlerimizin spora yönlenmesi açısından oldukça önemli. Sporun özellikle futbolun sevildiği bir ülkedeyiz.  Bugün imkânlar gerçekten çok iyi. Başarılı olmak için disiplinli çalışmak yeterli. Bu sezon Karaçulhaspor’un maçlarına gelerek destek vereceğiz. Elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağız. Ekim ayında liglerin başlayacağını öğrendik. Hepsine başarılar diliyoruz” dedi.
GEÇEN YIL Kİ BAŞARININ DEVAM ETMESİNİ ARZULUYORUZ
Karaçulha Kültür ve Dayanışma Derneği üyesi Cemil Doğramacı; “Karaçulhaspor’un her zaman yanında olduklarını, geçen yılki başarının bu yılda devam etmesi en büyük arzumuz.’ ifadelerini kullanırken Karaçulhaspor Başkanı Mehmet Dalca; Her sezon  maddi manevi desteğini esirgemeyen Karaçulha Kültür ve Dayanışma Derneğine teşekkür ederken, tüm sporseverleri 30 Eylül Cuma günü yapılacak olan sezon açılışı halk konserine davet etti.  Karaçulhaspor Antrenörü Hakan Kuşcu; “Sezon öncesi hazırlık antrenmanını ziyaret edip, bu yıl elinden gelen desteği vereceklerini belirten, Karaçulha Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kuruluna ikram ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
 

Bakmadan Geçme