Karaca 'Karaçulhalılar Tapularına Kavuşacak'

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Karaçulha Mahallesinde, Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından düzenlenen Aşure etkinliğine katıldı.

  • 1903
Karaca 'Karaçulhalılar Tapularına Kavuşacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yoğun katılıma gerçekleşen Aşure etkinliği için, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya, Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Meclis Üyeleri metin Sevinç, Sami Kemik, Fatih Ugan, Taner Boz, Yücer Börekçi ve Muharrem Akalın eşlik etti. Karaçulha Mahallesi Kayıseki Mevkii'nde düzenlenen Aşure etkinliğine yaklaşık bin kişi katıldı. Karaca, piknik alanındaki vatandaşları tek tek dolaşarak onlarla sohbet etti. Karaca Karaçulhalıların özlemle beklediği 18. Madde uygulamasının yapılarak, tapuların en kısa sürede verileceğini müjdeledi.
Vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan Karaca’ya, vatandaşlar teşekkürlerini sunarak, “bugüne kadar siyasetçiler seçim döneminde uğramıştı. Sizler de seçim döneminde gelmiştiniz ancak, 6 aylık görev yaptığını süreç içinde sizi Karaçulha ve daha birçok mahalle de halkın içinde, düğünde, duada, toplantılarda görüyoruz. Bu davranışınız bizleri oldukça mutlu ediyor. En azından halkın içinde halkını unutmayan, doğru bir kişiyi belediye başkanı seçmişiz.”dediler.
Karaca; “Karaçulha’nın 18. Madde Uygulaması Bitecek Vatandaşlar Tapularına Kavuşacak”
Aşure etkinliğinde konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise; seçimlerden önce Karaçulhalı kardeşlerimizin hepsini tek tek ziyaret ettik. Onlar bana “Başkan seçimden önce geliyorsun ama seçimlerden sonra bizi görmezsin” diyorlardı. Ben kendimi de fahri bir Karaçulhalı olarak gördüğüm için inanın 6 aylık süreçte kaç defa geldiğimi hatırlamıyorum. Düğünde, cenazede, duada, etkinliklerde hep sizlerle beraber oluyoruz. Bizler size seçimden sonra hep beraber olacağız ama geçmiş dönemlerde Karaçulha’da yapılamayan birçok hizmet konusunda iddialı olduğumuzu söylemiştik. Sizleri memnun edeceğiz demiştik. Altyapısını şimdi yavaş yavaş hazırlıyoruz. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde bu bulunduğumuz bölge ve yollar da dahil gelir gelmez Çevre Şehircilik Bakanlığı’na ve Orman Bakanlığı’na bölgeyle ilgili tahsis için yazı yazdık.  Dün bununla ilgili güzel bir haber aldık. Son imzalar kaldı. Bölgenin tahsisini aldığımız zaman, sadece Karaçulha’nın değil, civar bölgelerde de diğer ilçelerin imrenerek baktığı projeleri hayata geçireceğiz. Burada geçmiş dönemlerde çözülemeyen ciddi imar sorunları var. Bununla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Plan Proje Müdürlüğümüzle birlikte çalışmalara devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki aylarda, Allah nasip ederse o tapuları tek tek size dağıtacağız. Bizler sizlerle olmaya kararlıyız. Sizlerle olmaya devam edeceğiz. Hep birlikte Karaçulhamızın geleceğini hazırlayacağız. Seçimlerde bana güvendiniz ve oy verdiniz. Dünyanın en güzel şehrinde beni Belediye Başkanlığı makamına layık gördünüz. Bizler de sizlere layık olabilmek için 5 yıl boyunca çalışacağız. Yapacağımız hizmetlerle sizlerin karşısına çıkacağız. Bu işin sağı solu yok. Hep beraber el ele ama iktidarımızla ama Muğla Büyükşehir Belediyemizle ama bölgemizde yaşayan diğer siyasi partilere gönül veren dostlarımızla birlikte bölgemize hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız. 5 yıl içerisinde Fethiye’yi güzel bir konuma getireceğiz.”dedi.
Karaçulha Mahallesi Muhtarı Mustafa Gizli ise, “Başkanımız Karaçulha bölgemizin imar durumuyla gelir gelmez ilgilendi. Allah ondan razı olsun. Bu bölgenin genişlemesinde ve düzleşmesinde emeği çoktur. Başkanımızın başaracağına eminiz. Kendilerine bu davetimize icabet ettiği için çok teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.
Karaçulha Gönüllüler Derneği Başkanı Halil Hancı ise; “Biz Karaçulha Gönüllüler Derneği olarak Alim başkanın kapısına ne zaman gittiysek bizi boş çevirmedi. İnşallah bundan sonra da çevirmeyecek. Bundan sonra da sık sık beraber olacağız. Karaçulha için ne yapılması gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız. Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme