Karaca, 'Kaçak Yapılaşmanın Önüne Geçeceğiz' 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ilçedeki bazı mahallelerde ihtiyaç dolayısıyla Kayaköy'de ise koruma amaçlı imar planı yapılacağını belirtti. Başkan Karaca, 'Fethiye'de kaçak yapılaşmanın önüne geçebilmek için özverili bir şekilde çalışıyoruz. 41 mahallemizde imar sorunları mevcut. Bazı yerlerde ihtiyaç nedeniyle, Kayaköy'de ise koruma amaçlı bir imar çalışması başlattık' dedi. 

  • 2159
Karaca, 'Kaçak Yapılaşmanın Önüne Geçeceğiz' 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ilçedeki bazı mahallelerde ihtiyaç dolayısıyla; Kayaköy’de ise koruma amaçlı imar planı yapılacağını belirtti. Başkan Karaca, “Fethiye’de kaçak yapılaşmanın önüne geçebilmek için özverili bir şekilde çalışıyoruz. 41 mahallemizde imar sorunları mevcut. Bazı yerlerde ihtiyaç nedeniyle, Kayaköy’de ise koruma amaçlı bir imar çalışması başlattık” dedi. 

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ
İlçe genelinde görüntü kirliliğine izin verilmeyeceğinin altını çizen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “İmar Barışı nedeniyle bölgemizde ciddi bir rahatsızlık var. Bu kirliliğe yol açıyor. 31 Mart 2017’den önce yapılan binalara alınan Yapı Kayıt Belgelerine biz işlem yapamıyoruz. Bu tarihten sonra yapılan binalarla ilgili gerekli birimler, tutanaklarını tutuyorlar. Onlarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bizler çevremizde görüntü kirliliğine izin vermeyeceğiz. Bunları önlemek adına da elimizden geleni yapıyoruz” dedi. 

BU FIRSATI SUNMALIYIZ
Açıklamasını sürdüren Başkan Karaca, “Kayaköy’e girişlerde zabıtalarımız 24 saat nöbet tutuyor. Fethiye’de kaçak yapılaşmanın önüne geçebilmek için özverili bir şekilde çalışıyoruz. 41 mahallemizde imar sorunları mevcut. Bazı yerlerde ihtiyaç nedeniyle, Kayaköy’de ise koruma amaçlı bir imar çalışması başlattık. Bunları başlatmalıyız ki insanlar ruhsatlı bir şekilde evlerini yaptırabilsin. Çocukları evlenecekler için bu fırsatı sunmamız gerekiyor. Bakanlığa da bu durumu ilettik. Uygun görülmesi halinde 41 mahallede bu çalışmaları başlatacağız ve kaçağın önüne geçeceğiz” diye konuştu. 
 

Bakmadan Geçme