KARACA, 'HUZUREVİ'NE GÖREV SÜREMİZ BOYUNCA DESTEĞİMİZ OLACAK'

Fethiye Huzurevi ve Yaşlı Bakım Evi Müdürü Adem Güngör ve beraberindeki huzurevi sakinleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya iadeyi ziyarette bulundu.

  • 1518
KARACA, 'HUZUREVİ'NE GÖREV SÜREMİZ BOYUNCA DESTEĞİMİZ OLACAK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarette Huzurevi sakinleri taleplerini Başkan Karaca’ya ilettiler. Huzurevi Müdürü Adem Güngör ise, Başkan Karaca’nın daha önce Huzurevi’ne ziyaret gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Bizlerde hem hayırlı olsun hem de iade ziyaretinde bulunmak istedik. Görevinde başarılı ve hayırlı olmasını diliyoruz. Huzurevinde de bizi gönülden destekleyeceğini biliyorum.Samimi yaklaşımlarını biliyoruz. Tekrardan görevinde başarılar diliyorum’’ dedi.

Karaca ise, “Burada 5 yıl sürecek olan görevim boyunca huzurevine ve diğer kurumlarımıza görev arkadaşlarım ile elimizden geldiğince özelliklede bu süreçte destek vereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bugün ki nezaket ziyaretinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederim. Şimdiye kadar hep iletişim halindeydik ve hep ziyaretlerde bulunduk. Bundan sonrada bunu devam ettireceğiz. Hepimizin ortak değeri olan bu kurumumuza da sadece Fethiye Belediyesi olarak değil kamuoyu olarak da destek vereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ben tekrardan bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum”ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme