Karaca, 'Fethiye'deki rant gruplarına direneceğiz'

Devlet Eski Bakanlarından, Akademisyen, Yazar Yüksel Yalova, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı makamında ziyaret etti.

  • 803
Karaca, 'Fethiye'deki rant gruplarına direneceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye ile ilgili düşüncelerini aktaran Karaca, “Fethiye’deki rant gruplarına direneceğiz. Amacımız var olan haliyle Fethiye’yi, doğasıyla bırakarak, daha da geliştirerek halkımıza sunmak istiyoruz. Asla Fethiye’yi mega kent yapmak gibi bir niyetimiz yok” dedi. Samimi ortamda geçen ziyarette Devlet Eski Bakanlarından, Akademisyen Yüksel Yalova, “Değerli başkanımız kabul buyurdu, kendilerine teşekkür ediyoruz. Fethiye Kaymakamımız ile görüştük, değerli başkan da sağ olsun bizi ağırladılar. Fethiye’ye hizmet eden ve edecek olan belediye başkanlarımızdan Allah razı olsun. İnanılmaz bir güzel bir şehir olmuş. Bundan sonra da güzel bir şehir olacak. Böyle güzellikleri muhafaza etmek bile çok büyük bir emek olduğunu kimse unutmasın. Ben bakan veya sade bir vatandaş olarak Fethiye’mizde yapılacak her hizmet noktasında, elimizden ne geliyorsa yapmaya hazır olduğumu bildirmek isterim” dedi.

Karaca, “Mega kent yapmak gibi bir niyetimiz yok”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, “Sayın Bakanımız yıllar önce Kumluova Belediye Başkanlığım döneminde de bizleri ziyaret etmişti. Yine burada da bizi ziyaret etmesinden mutluluk duyuyorum. Kültür ve sanata ne kadar değer verdiğini biliyoruz, aynı zamanda çok takdir ettiğimiz bir insan. Fethiye ile ilgili güzel dileklerini söyledi. Fethiye bugüne kadar korundu ancak son iki yıldır imar barışı ile ilgili sıkıntı çekiyoruz. Biz Fethiye’deki bazı rant gruplarına direnerek, Fethiyemizi var olan haliyle, doğasıyla daha da geliştirerek halkımıza sunmak istiyoruz. Asla Fethiye’yi mega kent yapmak gibi bir niyetimiz yok. Fethiye’yi 5 yıllık süre içerisinde yapacağımız projelerle farklı noktalara getireceğimize inanıyorum. Bu dönemde de, sayın bakanımız gibi değerli büyüklerimizden fikirler de alacağız. Bu 6 aylık süre içerisinde ülkemizin yetiştirdiği değerli isimlerimizden, büyüklerimizden Fethiye’ye yatırım konusunda bizlere destek oluyor. Fethiye bu 5 yıl içerisinde güzel yerlere gelecek” ifadelerini kullanacağız. 

Bakmadan Geçme