Karaca,Emin adımlarla gidiyoruz

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol takımının Süper Lig'de tutunması ile Fethiyespor'un bu sezon 2. Lig'e yükselmesi için belediye ve Fethiye halkı olarak ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi. Belediye Başkanı Karaca ' Yunanistan'ın AEK takımındaki bir oyuncuyla şuan ilgileniyoruz. Bir transferimiz olacak. Fethiyespor olarak şampiyonluğa doğru da emin adımlarla ilerliyoruz' dedi.

  • 850
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Karaca,Emin adımlarla gidiyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol takımının 4. galibiyetini alması Fethiyespor'un da zirve yarışını sürdürmesini değerlendiren Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, " Yunanistan'ın AEK takımındaki bir oyuncuyla şuan ilgileniyoruz. Bir transferimiz olacak. Basketbol takımımızı Süper Lig'de tutmak istiyoruz. Fethiyespor olarak da şampiyonluğa doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Sezon sonunda şampiyonluk coşkusunu yaşayıp 2. Lig'e çıkmak istiyoruz" dedi.
LİGDE KALACAĞIZ
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, "sporun içinden gelen biri olarak Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Süper Lig'de kalacaktır diye düşünüyorum. LH Fethiye Belediyespor Basketbol takımımız Pazar günkü oynanan maçla 4. galibiyetini aldı. Ligin güçlü takımlarından birini yendik. Daha önce Beşiktaş'ı, Galatasaray'ı ve Petkim'i yenmiştik. Sakatlıklarımız olduğu için üs üste yenilgi almıştık. Sakat oyuncularımız düzeliyor. Yunanistan'ın AEK takımındaki bir oyuncuyla şuan ilgileniyoruz. Bir transferimiz olacak. Onu da alarak ligde kalmak istiyoruz. Ligde kalacağız, orta sıralarda tamamlayacağız diye düşünüyorum" diye konuştu.
ŞAMPİYONLUĞA İLERLİYORUZ
Başkan Karaca, Fethiyespor'un şampiyon olacağını belirterek "Fethiyespor'a gelince, zaten biliyorsunuz zirvedeyiz. Esat Başkanımızın öncülüğünde, onun da vermiş olduğu destekle, belediyemizin vermiş olduğu destekle Fethiyespor şu an borç batağından nefes almış durumda, belli bir konuma gelmiş durumda. Şampiyonluğa doğru da emin adımlarla ilerliyoruz. En son maçımızı 4-1 kazandık. Çarşamba günü yine Çengelköy ile bir maçımız var. Sezon sonunda ben, Esat başkanımız ve değerli yönetim kurulu üyeleri ve belediyemizin desteğiyle birlikte takımımızın şampiyonluğunu Fethiye Beşkaza Meydanı'nda kutlamak istiyoruz. Emin adımlarla gidiyoruz. Bundan şüphem yok. Takım çok iyi gidiyor. Bazen zorlandığımız dönemler oldu. Esat Başkanımın da söylediği gibi geçmişten gelen 15-16 milyonluk borçlar vardı. Ama onları şu an minimize etme noktasındayız. Önceki burhanlı dönemleri atlattık. Takımımız şu an emin adımlarla şampiyonluğa doğru ilerliyor" dedi.

Bakmadan Geçme