Karaca, 'Eğitime Her Zaman Destek Vereceğiz'

Kaymakam Mustafa Karslıoğlu Ortaokulu öğrenci velileri, beraberlerinde Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı makamında ziyaret ettiler.

  • 1212
Karaca, 'Eğitime Her Zaman Destek Vereceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, eğitimle ilgili fiziki şartların düzeltilmesi konusunda kendisine gelen talebe duyarsız kalmayarak, Patlangıç Mustafa Karslıoğlu İlkokulu / Ortaokul’unda sınıfların tadilatının gerçekleştirilmesini sağladı. Karslıoğlu ilkokulu/Ortaokulu öğrenci, öğretmen okul yönetimi ve Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya teşekkürlerini sundu. 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, eğitime her zaman destek vereceklerini söyleyerek, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alması için bize düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Değerli velilerimiz iki derslikte tadilat yapılmasını talep ettiler. Bizlerde üzerimize düşeni yaptık. İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Öğrenci velileri de, “Başkan Alim Karaca’nın verdiği destek için çok teşekkür ederiz. Seçim döneminde verdiği sözü yerine getiren nadir siyasetçilerden, kendisini hayranlıklar takip ediyoruz.”dediler.

 

Bakmadan Geçme