Karaca'dan Karayiğit'e Nezaket Ziyareti

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit'i ziyaret etti. Ziyarette Fethiye Belediyesi ve Fethiye Ziraat Odası tarafından, üreticiler için ortaklaşa yürütülebilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

  • 697
Karaca'dan Karayiğit'e Nezaket Ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımız Alim Karaca Beşkaza’nın öz evladıdır. Kendisi yörük çocuğu ve aynı zamanda çiftçidir. Bizim dilimizi bilen, bizi anlayan bir insandır. Kendisiyle ortaklaşa yapılabilecek çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk” dedi.  
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, “Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ile uzun yıllara dayanan bir dostluğumuz var. Seçimden önce de her gittiğimiz mahallemizde üretimle ilgili konuştuk, kooperatiflerin ve sivil toplum kuruluşlarının önemini anlattık. Çiftçi bir belediye başkanı olarak, üretimin ne demek olduğunu, üreticinin sıkıntılarının neler olduğunu, ürün pazarlamanın nasıl yapılması gerektiğini bilen birisiyim. Bizler görev yaptığımız süreç içinde üreticilerimizi hep destekleyeceğiz” diye konuştu.  

Bakmadan Geçme