Karaca, Canan Kaftancıoğlu ile birlikteydi 'Bizde Bahane Yok, Hizmet Üreteceğiz'

CHP Milas İlçe Başkanlığı 31 Mart yerel seçimlerinin ardından dayanışma gecesi düzenledi.

  • 1424
Karaca, Canan Kaftancıoğlu ile birlikteydi 'Bizde Bahane Yok, Hizmet Üreteceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geceye CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP 26. Dönem İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP 27. Dönem Muğla Milletvekili Suat Özcan, Süleyman Girgin, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, CHP ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

 

Kaftancıoğlu’ndan Karaca’ya Özel İlgi

25 yıl sonra Fethiye Belediyesi’ni Alim Karaca ile kazanan CHP’de gözler Karaca’daydı.

Geceye CHP’li Fethiye Belediyesi Meclis üyeleri, ilçe başkanı ve eşi Çiğdem Karaca ile katılan, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca bir süre CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile sohbet ederek, 25 yıl sonra Fethiye Belediyesi’nin kazanılmasından dolayı tebrik etti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise; “25 yıl sonra Fethiye’de yakaladığımız başarıyı sürdürebilmek için çok çalışacağız. Hizmet üreteceğiz, girmedik mahalle bırakmayacağız, belediyenin varlığını tüm mahalleler hissedecek. Tüm olumsuzluklara rağmen, bırakılan borca rağmen, halka hizmet edeceğiz, asla mazeretimiz olmayacak. Hem borcu bitireceğiz, hem de halkımıza seçim döneminde verdiğimiz sözleri tek tek yerine getireceğiz” dedi.

 

Kaftancıoğlu: İstanbul’u Saraydan Alıp Halka Verdik

İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise, “ İstanbul seçimleri için Muğla ve ilçelerinden gelen, bizimle birlikte ter akıtan, herkese teşekkür ediyorum. Sarayın yargıçları varsa halkın avukatları var. İstanbul saraydan alınıp halka verildi” dedi.

 

Zeybekoğlu: Türkiye’de AKP İktidarının Ömrü Bitmiştir

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, “ 31 Mart seçimlerinde Muğla’nın 5 büyük ilçesini kazandık.  İlçe belediyelerimizin bazılarını kaybettik. Bunun nedenlerini hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Türkiye’de AKP iktidarının ömrü bitmiştir. AKP’nin gitme zamanı gelmiştir. Ülkemizde ekonomiyi çökertmiştir. İnsanların can güvenliğinin olmadığı bir ortamda yaşamaktayız. Türk Silahlı Kuvvetleri’ni çökertmiş, Dışişlerini tamamen iflas ettirmiştir. Bizim Suriye’ye girmemiz gerekirsen Suriye Türkiye’ye girmiştir” dedi. 

 

Gürün: “Aldığımız Sorumluluk Eskisinden Daha Büyük”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün “Milas ilçe başkanımıza teşekkür ediyorum. İstanbul’un efsane il başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu bizimle buluşturdu. Türkiye’de iktidara doğru yürüyüşün işaretini aldık. Belediye başkanları olarak Bodrum, Milas, Marmaris, Datça, Fethiye, Menteşe belediye başkanlarımızın hitap ettiği nüfus Muğla nüfusunun yüzde 72’si. Bizim belediyelerimiz Muğla nüfusunun yüzde 72’sinde yerel yönetimde iktidar. Halkımız tarafından seçildi. Türkiye’de 6 büyükşehir varken şuan 11 büyükşehir belediyesini Cumhuriyet Halk Parti’li belediye başkanları görev başında. Aldığımız sorumluluk eskisinden çok daha önemli. 31 Mart ve 23 Haziran sonrası Türkiye’de yeni bir tarih sayfası açıldı. Partimize olan aidiyet duygumuzu arttırmamız ve daha sağlam bir zemine getirmemiz gerekli. Partisine ve ilkelerine sahip çıkan, onu özümsemiş üyelere ve örgütlere ihtiyacımız var” dedi.

Bakmadan Geçme