KAMPANYAYA YOĞUN KATILIM

Fethiye'den İzmir'e yardım eli. Ege Denizi'nde merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem sonrası Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı (FETAV) tarafından Fethiye Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan kampanya devam ediyor.

  • 3108
KAMPANYAYA YOĞUN KATILIM
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Çadırkentte konaklayan depremzedeler için gerçekleştirilen kampanya kapsamında vatandaşların FETAV Etkinlik Merkezi’ne getirdiği polar, battaniye, çorap, bere ve çocuk bezi gibi malzemeler kayıt altına alınıp; kategorilerine göre kolilere yerleştiriliyor. Gönüllüler ve personel bu anlamda özverili bir çalışma yürütüyor. 

Yardım kampanyasına destek veren İlkadım Kreşi ve Anaokulu Yöneticisi Murat Koç, “Deprem hakkında hassasiyetimizi dile getirdik ve velilerimiz işbirliğinde yardımlar topladık. İhtiyaç malzemelerinin toplanmasında okul olarak aracı olduk. FETAV ve Fethiye Kaymakamlığı’na kampanya için teşekkür ediyoruz” dedi. 

FETAV Müdürü Dilek Dinçer yaptığı açıklamada, “Depremin ardından yardım kampanyası için hemen harekete geçtik. Sayın Kaymakamımızın öncülüğünde çalışmalarımıza başladık. Deprem bölgesi ile iletişime geçerek ihtiyaç olan ürünleri öğrendik. Basın ve sosyal medya aracılığıyla duyurularımızı yaptık. Destek olan halkımıza çok teşekkür ediyoruz. Gördüğünüz gibi alanımız tamamen doldu” diye konuştu. 

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ın eşi İpek Fırat, “Fethiye halkı kampanyaya duyarlı davrandı. Hem yardımda bulundular hem de gönüllü olarak yardım ettiler. Gelen malzemeleri türlerine göre ayırdık ve kolilere koyduk. Çok güzel bir organizasyon oldu. Gelen tüm ürünleri kayıt altına aldık. Bizzat bölgeye giderek, yardımları ihtiyaç sahiplerine teslim edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

KAMPANYAYA YOĞUN KATILIM
KAMPANYAYA YOĞUN KATILIM
KAMPANYAYA YOĞUN KATILIM
KAMPANYAYA YOĞUN KATILIM

Bakmadan Geçme