KALECİ DEMİROL 'FETHİYESPOR'U HAK ETTİĞİ YERE GETİRİRİZ'

Fethiyespor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan kaleci Serkan Demirol, FRT TV'ye çok özel açıklamalarda bulundu.

  • 1779
KALECİ DEMİROL 'FETHİYESPOR'U HAK ETTİĞİ YERE GETİRİRİZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3’üncü Ligde mücadele edecek olan Fethiyespor, geçtiğimiz günlerde ilk transferini gerçekleştirdi. Son olarak Sivas Belediyespor’da forma giyen Serkan Demirol, Fethiye’nin kanalı FRT TV’ye özel açıklamalarda bulundu.


Hedefleri bir olan bir camiaya geldiği için oldukça mutlu olduğunu ifade eden Kaleci Serkan Demirol, ''Öncelikle hedefleri olan bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Tekrar bu kulübü layık olduğu yerlere yükseltmek için bu sene elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız. İnşallah daha güzel olur” dedi.

 

AYAKLANMA ZAMANI OLACAK

2018-2019 futbol sezonunda Sivas Belediyespor’da forma giyerken Fethiyespor ile 2 kez karşı karşıya geldiklerini hatırlatan başarılı futbolcu Demirol, “Geçen yılı hatırlayacak olursak 2 kez Fethiyespor ile rakip olmuştuk. Fethiyespor biraz zor bir süreçten geçti. İnşallah tekrar ayaklanma zamanı olacak. Fethiyespor'a oynadığımız ilk maçta bir önceki hafta sakatlanmıştım. 1 hafta sakatlanma sürecim vardı. Maçta forma giyememiştim ama 2. maçta gelmiştim. Daha önce çok kez Fethiyespor ile karşılıklı oynadık. Güzel bir camia. İnşallah dediğim gibi Fethiyespor'u hak ettiği yere getiririz, bir ayaklanma yaşarız'' diye konuştu.

 

Demirol,şu an iş görüşmesi için Fethiye'de bulunduğunu belirtip; ''Tatil yapamıyoruz şu an iş görüşmesindeyiz. Hayırlısıyla anlaştık. Toplanmaya da az bir zaman kaldı. Fethiye güzel bir yer. Anlaşmamız oldu zaten. 1 Temmuz'a kadar belki tatil de yapabiliriz'' dedi.

Bakmadan Geçme