KADİR SARIHAN ADAYLIĞI HAKKINDA KONUŞTU

Ak Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Kadir Sarıhan parti yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve partililer ile birlikte düzenlenen kahvaltılı toplantıda yaptığı açıklamada....

  • 2856
KADİR SARIHAN ADAYLIĞI HAKKINDA KONUŞTU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Kadir Sarıhan parti yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve partililer ile birlikte düzenlenen kahvaltılı toplantıda yaptığı açıklamada, adaylıktan çekilmediğini, dedikodulara inanılmaması gerektiğini söyledi. Parti İlçe Başkanlığı döneminde gerçekleştirdiği etkinlikler hakkında bilgiler de aktaran Sarıhan, partisinin Fethiye ve Muğla ile ilgili Belediye Başkan adaylıklarını en kısa sürede açıklayacağını da kaydetti.
Ak Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Kadir Sarıhan, mahalle başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve bazı partilileri ile Ölüdeniz Hotel Meri'de düzenlenen kahvaltılı toplantıya katıldı. Toplantıda yaklaşan yeni yıl ile ilgili mesaj da paylaşan Kadir Sarıhan, partisinin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Fethiye Belediye Başkan adayı ile ilgili kararını en kısa sürede vereceğini söyledi.


''SORUNLARI BİLİYORUZ''

Kendisinin adaylıktan çekildiği ile ilgili dedikodulara inanılmamasını da isteyen Sarıhan, ''Aday adaylığım için İlçe Başkanlığından istifa etmiştim. Bu süreç devam ediyor'' dedi. Sarıhan; ''2018'i yaşanmışlıklarıyla beraber geride bırakıyoruz. 2018 yılı içerisinde ve daha evvelinde siyasi çalışma arkadaşlarımla birlikte güzel çalışmalara imza attık. Fethiye'ye hizmet etmeye çalıştık. Yılın bu son günlerinde mahalle başkanlarımızdan, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızdan, gönüllü dostlarımızdan bize ulaşan herkesle bir kahvaltı yapmak istedik. Bugün burada güzel bir havada da kahvaltımızı yapıyoruz. Bu kahvaltıya iştirak eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi 31 Mart 2019 yerel seçimlerine hızlı bir hazırlık söz konusu. 1 Aralık'ta da yerel seçimlerde aday adayı olmak için istifa etmiştim. Bu geçen süre içerisinde Fethiye'miz adına yapılması gerekenlerle ilgili çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz. Fethiye'nin sorunlarını ve ihtiyaçlarını biliyoruz. Fethiye'nin bir çocuğu olarak, burada doğup yetişen bir kişi olarak bugüne kadar Fethiye'de eksikliğini hissettiğimiz şeylerin tamamlanması için, Batı Akdeniz'in incisi olan güzel ilçemizi daha iyi yönetmek için iktidara bağlamak üzere arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz'' dedi.

''ÇALIŞMALARIMI DEVAM ETTİRİYORUM''
''Muğla'da siyasi partiler içerisinde de en fazla aday adaylığı başvurusu Ak Parti'de mevcut'' diyen Kadir Sarıhan; ''Ak Parti'nin de en fazla aday adaylığı başvurusu da Fethiye'mizde mevcut. 8 müracaatlı aday adayı arkadaşımız var. Ben de tabi kayıtlı olmasa bile İlçe Başkanlığından teşkilatımızın talimatıyla istifa ettikten sonra aday adayı olarak çalışmalarımı devam ettiriyorum. Biz önümüzdeki 3-5 gün veya 10 gün içerisinde Muğla ve İlçeleri'nin açıklanmasını bekliyoruz. Sabah akşam her an açıklama gelebilir. Bugün itibariyle İstanbul İlçeleri ile birlikte önümüzdeki günlerde İzmir, Ankara gibi illerin açıklanacağı da söylenmekte. Biz hazırlıklıyız'' dedi.

''2 KONGRE GEÇİRDİM''
Sarıhan, Başkanlık dönemindeki faaliyetleri anlatıp, 2 bin 255 faaliyet gerçekleştirdiklerini de söyledi. Sarıhan; ''Ben atandıktan sonra 2 kongre geçirdim. Bayrağı başka arkadaşlarımıza devrettik. İnşallah bu bayrak daha yükseklere el birliği ile taşınacaktır. Ben aday adayı olan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Burada amacımız Fethiye'ye hizmet etmektir. Fethiye'de ihtiyaç hissedilen her şeyi mümkün olduğunca tamamlamaktır. Bu hazırlıkları yaptığıma inanıyorum. Kamuoyunda da zaman zaman bazı fısıltı ve dedikodular geçmekte. Doğaldır. Bunun üzerine altını çizerek bir şeyler söylemek isterim. Diyorlar ki 'Kadir Sarıhan çekildi. İstifa etti' gibi cümleler. Böyle bir şey yoktur. Seçim kurulunun seçim yasasına göre yapmam gereken İlçe Başkanlığını doğal olarak 1 Aralık'ta bırakmam gerekiyordu, bunu yaptım. Geçen süre içerisinde ekibimizle hiç kopmadık. Çok güçlü bir ekibimiz var. Fethiye'nin ihtiyaçlarını biliyoruz. Sadece son 3,5 yıl içerisinde 2 bin 255 tane faaliyette bulunmuşuz. İstifa ettiğim güne kadar, istatistiklere baktığım zaman bunu gördüm. Düğün, taziye, cenaze, açılışlar, asker eğlenceleri gibi...Sadece Ocak ayından bu yana yaklaşık 11 aylık süre içerisinde yaklaşık 428-430 tane faaliyet gerçekleştirmişiz. Tabi ki daha fazlasını yapmak isteriz.  Bir yandan alın terimizle mesleğimizi icra ederken, bir yandan da ekibimizle birlikte Fethiye'mize hizmet etmeye çalıştık. Ben inanıyorum ki partili, partisiz kim olursa olsun her düşünceye sahip olan hemşerilerimiz, Fethiyelilerimiz iktidarın nimetlerinin, yatırımlarının Fethiye'ye taşınması için el birliği ile aynı düşünce içerisinde olacaklardır diye ümit ediyorum. Hiç bir düşünce görüş ayrılığı gözetmeksizin Fethiye'mize topyekün aynı gözle, aynı mesafede bulunarak hizmet edeceğimi taahhüt ediyorum, biliyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde adayımız belli olur'' ifadelerini kullandı.
YENİ YILI KUTLADI
Tüm partililerinin ve Fethiye halkının yaklaşan yeni yılını da kutlayan Ak Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Kadir Sarıhan; ''Hayırlısıyla çalışmalarımıza daha resmi anlamda başlarız ve ben önümüzdeki seçime giden yolda kazasız belasız, 2019 yılının da hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 1 yılı acısıyla tatlısıyla geride bıraktık. 2019 yılında savaşların olmadığı, gözyaşı ve kanın akmadığı, insanların yaşadığı coğrafya hangisi olursa olsun her coğrafyada barış, sükunet ve huzur içerisinde bir yıl diliyorum. Biz Fethiye'ye talibiz. Bu hizmetleri de yerine getireceğimize inanıyoruz'' diye konuştu.

 


 

Bakmadan Geçme