Kadın muhtar okulların eksiklerini tespit ediyor

Fethiye'nin tek kadın muhtarı Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Kendi mahallesi içerisinde bulunan okulları tek tek ziyaret eden Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar, okulların eksiklikleri hakkında bilgi aldı.

  • 1422
Kadın muhtar okulların eksiklerini tespit ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Taşar ilk ziyaretini Fethiye Merkez Atatürk İlk ve Ortaokulu’na yaptı. Taşar, 9 okul ve Fethiye Halk Eğitim Merkezi yöneticileri ile görüşerek, okulların eksikleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. 

Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar’ınokul ziyaretlerine eşlik eden Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya “Muhtarımız Fethiye’de bir ilk gerçekleştirerek kendi mahallesi sınırları içersindeki okullarımızı ziyaret etmektedir. Kendisi bu ziyaretler ile ilgili bizlere müracaatta bulundu. Bizde memnuniyetle karşıladık. Birlikten kuvvet doğar. Eğitim çok önemli bir konu. Kendi bölgesi içerisinde bulunan 10 okulu ziyaret edeceğiz. Tanışma, kaynaşma ve eksikliklerin giderilmesi konularında bizlere yardımcı olmak amacıyla gerçekleşen bu ziyaretlerden dolayı muhtarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’ya teşekkür eden KesikkapıMahallesi Muhtarı Süzen Taşar, “Herhalde Fethiye’de bir ilki gerçekleştiriyorum. Okul bölgesi bulunan Kesikkapı mahallemiz sınırları içerisinde 10 tane okulumuz bulunuyor. Eğitim ve öğretime destek olmak amacıyla okullarımızı ziyaret ediyorum. Hem tanışmak hem de okulların eksikliklerinin giderilmesi amacıyla bu ziyareti gerçekleştirmekteyiz. İnşallah elimizden gelen her şeyi yapacağız”ifadelerini kullandı. 

Fethiye Merkez Atatürk İlk ve Ortaokulu Müdürü İsmet Hasgül, “Biliyorsunuzdur Fethiye için eskiden kullanılan bir söz vardı. ‘Fethiye’miz için herkesin yapabileceği bir şey vardır’ diye, bu sözü eğitim için de söylenmesi gerekiyor. Bu nedenle muhtarımızın bu ziyaretlerinin faydalı olacağını düşünüyorum. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Bakmadan Geçme